Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Hosekra - bútorozott mobilházak

Értéknövelés a JYSK-kel

Az új projektekbe való befektetés mindig kockázattal jár. Mint minden más vállalat, a Hosekra d.o.o. is a lehető leghívogatóbbá és értékesebbé akarta tenni projektjét, az élhető mobilházakat. 

Ennek érdekében Boštjan Hostej vezérigazgató úgy döntött, hogy felveszi a kapcsolatot a JYSK-kel a mobilházak berendezésének lehetőségéről, hogy lefényképezhesse a tereket, miközben azok a legjobb oldalukról mutatkoznak meg. 

Az eredmény? Egy izgalmas együttműködés a JYSK és a Hosekra d.o.o. között.

Kifizetődő kölcsön

"Ahelyett, hogy csak üres tereket mutatnánk, feldíszített mobilházakat akartunk fotózni, hogy igazán vonzónak tűnjenek a Facebookon, az Instagramon és a weboldalunkon" - mondta Nina Potočnik, a szlovenszkói Hosekra mobilházprogram menedzsere.

A mobilházakat azonban nem lehetett csak úgy feldíszíteni bármilyen furcsa bútorokkal. Ahhoz, hogy az otthonok a lehető leghívogatóbb érzést keltsék, a stílusnak egységesnek és kényelmesnek kell lennie a nézelődők számára. 

A JYSK kiválasztásával a Hosekra d.o.o. nagy mennyiségű bútort és dekorációt kölcsönözhetett, mindezt a mi jellegzetes, skandináv stílusunkban. 

"A JYSK BUSINESS TO BUSINESS segített nekünk 70 különböző tárgy kiválasztásában, és nagyon együttműködőek voltak a fotózás után is." - mondja Potočnik. 
 

A kommunikáció a kulcs

Egy ilyen projekt irányítása azt mutatja, hogy hozzáértő B2B munkatársaink készen állnak arra, hogy bármilyen kihívással szembenézzenek. 

Boštjan Hostej vezérigazgató csak kedves szavakkal tud nyilatkozni a tapasztalatokról: 

"A folyamat során abszolút mindennel elégedettek voltunk. Az üzletvezetővel és a Business to Business képviselőjével való első találkozástól kezdve, egészen a styling céljának megfelelő bútorok és kiegészítők kiválasztásában nyújtott segítségig".

Ha hasonló projekt van készülőben vagy csak kíváncsi arra, hogy mit tehet a JYSK B2B Önért, kérjük, ne habozzon, keressen meg minket.


Melinda Szaniszlai - B2B Manager

Szeretnénk segíteni abban, hogy a JYSK B2B-vel kapcsolatos élménye a lehető legnagyszerűbb és legzökkenőmentesebb legyen. Ezért, ha bármilyen kérdése, aggálya van, vagy csak beszélgetni szeretne a következő projektjéről, itt vagyunk, hogy segítsünk!

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az alábbi csatornák egyikén keresztül. Várjuk jelentkezését!

Tel: +36 1 850 7997

E-mail: b2b-hu@JYSK.com

Lépjen velünk kapcsolatba