Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
JELS füles fotel és ARDEN fekvőfotel

Találj egy kis magányt bútorainkkal és tárolási megoldásainkkal

A család csodálatos dolog, de néha fárasztó is tud lenni - a párunk, kicsi vagy már kamasz gyermekeink vagy éppen szüleink könnyen az idegeinkre mehetnek akkor is, ha egyébként nagyon szeretjük őket. Akár kisgyermekes szülő vagy, akár a már felnőtt gyerekek járnak haza gyakran, fontos, hogy egy kicsit egyedül tudj lenni akkor is, ha mindenki otthon van. Egy volt kollégám mesélte egyszer, hogy ő néha a ruhásszekrényébe bújt, ha egy kis magányra vágyott. A jó hír: a mi tippjeinkkel erre nincs szükség!

Tippek szülőknek egy gyerekekkel teli házban 

Mostanában népszerűek azok a bútorok, amelyek segítenek egy kicsit elhatárolódni a környezetedtől. A trend neve angolul privacy furniture. Ragyogó példája ennek a füles fotel, amely kétoldalról takarást biztosít. Akár az egész család ott lehet a nappaliban, belemerülve egy könyvbe, a kedvenc sorozatába, vagy dolgozhat a laptopján. Egy füles fotelben zavartalanul dolgozhatsz anélkül, hogy tényleg félre kellene vonulnod.

 

 

Amikor sok ember él egy kisebb lakásban, a helytakarékosság különösen fontos. A többfunkciós bútorok ilyenkor ideálisak. A kinyitható kanapé esténként ágyként is szolgálhat, napközben pedig kellemes elnyúlni rajta egy bögre kávéval. Néhány modellben, például a MARIAGERben, még tárolóegységek is vannak.

 

Egy kisebb otthonban a tárolás nagyon fontos kérdés; a tárolóegységként is funkcionáló bútorok sokat segíthetnek. Az innovatív gondolkodás is fontos: attól még, hogy valamit cipősszekrényként árulnak, mást is lehet benne tárolni. A cipősszekrények általában sekélyek, és elférhetnek ott is, ahová egy fiókos szekrény túl nagy lenne - csodásan lehet bennük sapkákat, kesztyűket és egyéb kisebb tárgyakat tartani.

 

További tippek egy kis lakásba

Ha tárolásról van szó, sokszor csak a padlóra gondolunk, de nem szabad megfeledkezni a függőleges felületekről. Minél több mindent tudsz a falon tárolni, annál jobb. Ez minden helyiségre érvényes: a nappaliban szerelj fel polcokat, a fürdőben pedig használj STOBY tárolóelemeket a törölközőid és a hajszárító számára.

 

Érdemes kerülni a nagy, nehéz bútorokat, például egy hatszemélyes kanapét vagy nagy dohányzóasztalt. A kicsi, könnyen mozdítható darabokat könnyebben alakíthatod a család igényeihez.

 

 

Tudjon meg többet

Az ideális előszoba pad kiválasztása

Az ideális előszoba pad kiválasztása

A törölköző kiválasztása: Teljeskörű útmutató

A törölköző kiválasztása: Teljeskörű útmutató

Reflektorfényben: A MARKSKEL tároló bútor kollekció

Reflektorfényben: A MARKSKEL tároló bútor kollekció

A beszerző kedvenc fürdőszobai kiegészítői

A beszerző kedvenc fürdőszobai kiegészítői