Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Alvás Hét | Akár 60% kedvezmény!

Kerti dekorációs ötletek, amelyek meghosszabbítják a nyarat

Kerti dekorációs ötletek, amelyek meghosszabbítják a nyarat

Az ősz rohamosan közeledik; habár a gyerekek visszaszállingóznak az iskolába, néhány hétig még élvezhetjük a melegebb estéket a kertben. Fogadd meg tanácsainkat, és élvezd ki a nyár utolsó heteit kerti dekorációinkkal.

Outdoor setting with string lights, garden furniture and lanterns

 

Valószínűleg foglalkoztat a kérdés, hogy mennyit fogod tudni használni a kinti teret, amikor úgy érződik, hogy a nyár napjai meg vannak számlálva. Amenyiben gondoskodsz megfelelő hőforrásokról, akár plédek, fűtőlámpák vagy tűzrakóhely a számodra legvonzóbb megoldás, a kertben töltött estéknek még egy ideig nem kell, hogy vége szakadjon.

Hozz fényt az éjszakába kerti lámpásokkal

A nyár hosszú, világos estéi már hamarabb fordulnak sötétbe, de aggodalomra semmi ok, még nem kell visszavonulni a házba. A fontos stratégiai pontokon elhelyezett kerti lámpák megnyújtják az estéket, és varázslatos légkört teremtenek.

Lanterns and fireplace in outdoors settings


Az egyszerű szolárlámpák és gyertyák hasznosak nyáron, de ősszel már némileg erősebb hőforrásokra van szükség. A fűthető ülés vagy a kerti tűzrakhely tökéletes megoldást nyújthat a hűvösödő estéken. 

 

Vidd ki a belteret a kültérbe kerti dekorációval

A kertet vagy teraszt a ház extra "kinti szobájának" használni egyre trendibbé válik, főleg amióta a pandémia idején biztonságosabb ilyen terekben találkozni a családdal és barátokkal. 

Outdoor setting with string lights, lounge set, cushions, and lanterns


A legkisebb részletek, a színes díszpárnáktól a stílusos kerti világításig, drámai hatást kelthetnek. Egy kültéri szőnyeg csinos, és a lábakat is segít melegen tartani.

A lehetőségek rendkívül sokoldalúak, amikor egy kültéri helyiséget készítünk elő a hűvösebb pillanatokra. A legfontosabb a kreativitás és a különböző kisebb hőforrások megfelelő elrendezése. Hívd át a barátokat és családtagokat egy délutánra vagy estére a tűz körül, gyújtsd meg a lámpásokat, vedd elő a puha plédeket, és dőljetek hátra egy-egy bögre kávéval. 

Tudjon meg többet

Kültéri karácsonyi világítás biztonsági tippek

Fény az éjszakában: kerti világítási ötletek

A kerek kerti asztalok előnyei

Kültéri mozgás gyerekek és felnőttek számára

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.