Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Napok | Akár 60% kedvezmény

hálószoba három különböző stílusban

Ébredj új stílusú hálószobában

Néhány apró, pénztárcabarát változtatással felfrissítheted hálószobádat. Három különböző stílust mutatunk be. Minden hálószobának megvan a maga hangulata. Melyik a te kedvenced?

Az új trendeket követve pár új dekorációs kiegészítővel: szőnyegek, párnák, éjjeliszekrények, ágyneműk, lámpák, keretek segítségével megváltoztathatod hálószobád stílusát, és minden reggelednek új energiát adhatsz.

 

Ébredj a nyugalomra

A hálószoba legyen a pihenés és nyugalom helye. Ezért szánj egy kis időt hálószobád dekorációjára, hogy reggelente nyugodt lelkiállapotban ébredhess.

Hálószoba stílusú csíkos ágyneművel, sárga ágyneművel és zöld párnákkal
Ágyneműhuzat ABBIE 140x200 lila
5000 Ft/szett
9990 /szett
Megtakarítás 49%
plus
A készlet erejéig
Csak az áruházban


Szeretnéd, hogy hálószobád tökéletes relaxáló hely legyen? Alakítsd át hálószobádat semleges színekkel és kombináld olyan tónusokkal, mint az őszibarack, a füge, a padlizsán és szép virágszínek.

Éjjeliszekrény, asztali lámpa és polc szobrokkal és egyéb díszítőelemekkel
Éjjeliszekrény EGELEV tölgy
30000 Ft/db
39900 /db
Megtakarítás 24%
Csak online


Hozd közelebb a természetet natúr színtónusokkal és díszítőelemekkel, például kagylókkal és növényekkel. A kiszámíthatatlan időkben a nyugalomra vágyunk, és ez az, amit ez a hálószobastílus nyújt.

Csíkos ágynemű csíkos díszpárnákkal és zöld párnákkal
Ágyneműhuzat ABBIE 140x200 lila
5000 Ft/szett
9990 /szett
Megtakarítás 49%
plus
A készlet erejéig
Csak az áruházban

Ébredj az egyensúlyra

Mindannyian próbáljuk megtalálni az egyensúlyt az életben. Legyen szó munkahelyről vagy otthonról. Alakítsd stílusossá hálószobádat, hogy tökéletes egyensúly legyen a funkcionalitás és a gyönyörű, hosszú élettartamú darabok között.


Az ötlet az, hogy újra és újra érdekes új dolgokat, felületeket és újra felhasználható darabokat találhatunk.


A színek kiválasztásához keress ihletet a skandináv strandokon és homokdűnéken jellemző világos és természetes tónusokból.


A kombinációk végtelenek. Bár a színek elég egyszerűek, de itt-ott fel lehet dobni pár érdekes árnyalattal. Ez megkönnyíti a kiegészítők mozgatását ha változtatni szeretnél kicsit.

Ébredj a színekre


Talán egy üde színfolttal kell kezdened vagy befejezned a napot. Ez a hálószoba stílus játékosan ötvözi a kreativitást a pihentető környezettel.


Válassz Nordic/skandiáv hatású színeket, például vöröset és finom pasztellszíneket, és kombináld őket khaki és hideg világoskék árnyalatokkal. A színkombináció az északi nyár hangulatát viszi hálószobádba.


 

Tudjon meg többet

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

Hogyan gondoskodj a paplanodról