Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Alvás Hét - akár 60% kedvezmény | Több száz akciós hálószoba termék!

 


Rendeljen ONLINE és vegye át termékeit valamelyik áruházunkban szállítási költség nélkül

 

Részletekért kattintson ide
JELS füles fotel és ARDEN fekvőfotel

Találj egy kis magányt bútorainkkal és tárolási megoldásainkkal

Dátum:

Kategória: Lakberendezés, Tárolás

Címkék: Lakberendezés, Tárolás, nagycsalád

A család csodálatos dolog, de néha fárasztó is tud lenni - a párunk, kicsi vagy már kamasz gyermekeink vagy éppen szüleink könnyen az idegeinkre mehetnek akkor is, ha egyébként nagyon szeretjük őket. Akár kisgyermekes szülő vagy, akár a már felnőtt gyerekek járnak haza gyakran, fontos, hogy egy kicsit egyedül tudj lenni akkor is, ha mindenki otthon van. Egy volt kollégám mesélte egyszer, hogy ő néha a ruhásszekrényébe bújt, ha egy kis magányra vágyott. A jó hír: a mi tippjeinkkel erre nincs szükség!

Tippek szülőknek egy gyerekekkel teli házban 

Mostanában népszerűek azok a bútorok, amelyek segítenek egy kicsit elhatárolódni a környezetedtől. A trend neve angolul privacy furniture. Ragyogó példája ennek a füles fotel, amely kétoldalról takarást biztosít. Akár az egész család ott lehet a nappaliban, belemerülve egy könyvbe, a kedvenc sorozatába, vagy dolgozhat a laptopján. Egy füles fotelben zavartalanul dolgozhatsz anélkül, hogy tényleg félre kellene vonulnod.

 

 

Amikor sok ember él egy kisebb lakásban, a helytakarékosság különösen fontos. A többfunkciós bútorok ilyenkor ideálisak. A kinyitható kanapé esténként ágyként is szolgálhat, napközben pedig kellemes elnyúlni rajta egy bögre kávéval. Néhány modellben, például a MARIAGERben, még tárolóegységek is vannak.

 

Egy kisebb otthonban a tárolás nagyon fontos kérdés; a tárolóegységként is funkcionáló bútorok sokat segíthetnek. Az innovatív gondolkodás is fontos: attól még, hogy valamit cipősszekrényként árulnak, mást is lehet benne tárolni. A cipősszekrények általában sekélyek, és elférhetnek ott is, ahová egy fiókos szekrény túl nagy lenne - csodásan lehet bennük sapkákat, kesztyűket és egyéb kisebb tárgyakat tartani.

 

További tippek egy kis lakásba

Ha tárolásról van szó, sokszor csak a padlóra gondolunk, de nem szabad megfeledkezni a függőleges felületekről. Minél több mindent tudsz a falon tárolni, annál jobb. Ez minden helyiségre érvényes: a nappaliban szerelj fel polcokat, a fürdőben pedig használj STOBY tárolóelemeket a törölközőid és a hajszárító számára.

 

Érdemes kerülni a nagy, nehéz bútorokat, például egy hatszemélyes kanapét vagy nagy dohányzóasztalt. A kicsi, könnyen mozdítható darabokat könnyebben alakíthatod a család igényeihez.