Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Rendszerezés a hálószobában tárolóegységekkel

Rendszerezés a hálószobában tárolóegységekkel

Itt az ideje egy kis rendrakásnak az életedben? A szükségtelen tárgyak kiselejtezésével a hangulatod is javulhat és a munkádban is hatékonyabbá válhatsz. De mi legyen, ha nehéz elválni néhány dologtól? Vagy az is lehet, hogy kis lakásban élsz. Akármilyen helyzetben vagy, mindenképpen jó ötlet kihasználni a lakás adottságait, hogy a számodra fontos tárgyakat vagy a ruháidat megfelelően tárolhasd és egy szép, megnyugtató otthonod lehessen, ahol nem zavar a rendetlenség.

A feltöltődés helye a hálószoba, ezért fontos, hogy rendezett és megnyugtató legyen. Mi néhány praktikus tárolási tippel segítünk rendet tenni és leszámolni a zsúfoltsággal.

Használd az ágy alatti teret

Ha tárolásról van szó, az ágy alatti térről sokan megfeledkeznek. Sokféleképpen lehet kihasználni ezt a teret, például tárolódobozokkal.

 

Dobozokat is használhatsz tárolóként. Mivel ez egy könnyen elérhető tárolóhely, érdemes olyan dolgokat tartani itt, amiket sokszor használsz vagy biztonságban szeretnél tartani, például ágyneműhuzatot, szezonon kívüli ruhákat, cipőket vagy táskákat.

A műanyag tárolódobozok olcsók és könnyen tisztíthatók. Ha kifinomultabb hatásra vágysz, válassz fonott kosarakat.

Válassz egy tárolós ágyat

Egy másik módja a tárolásnak a hálószobában egy ágyneműtartós vagy extra fiókos ágy. Ez a stílusos megoldás a tárolást a belső dekoráció részévé teszi. Válassz tárolóegységgel ellátott ágykereteket, mint például a FAVRBO és a LIMFJORDEN.

 

 

Ha a gyerekek vagy kamaszok szobájában szeretnél egy kis extra tárolóhelyet, a BILLUND vagy az ULDAL fiókos ágy ideális választás lehet. A tárolóegységgel rendelkező ágy remekül szolgálhat a gyerekszobában, mivel a fiókokban a gyerekek könnyen hozzáférhetnek a játékaikhoz, és játék után könnyen rendet is rakhatnak. (Remélhetőleg meg is teszik.)

Hasznos tipp: a szezonon kívüli ruhákat tárold vákuumzsákban, így minimális helyet foglalnak - akár az ágy alatt is elférnek!

A paplanokat és párnákat is tarthatod praktikus tárolózsákban az ágy alatt. A zsák átereszti a levegőt, így nem dohosodik meg az ágynemű. Tárolás előtt a párnákat és paplanokat érdemes kimosni.

Neked is vannak tárolási tippjeid a hálószobában? Mondd el egy hozzászólásban!

 

Tudjon meg többet

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

Hogyan gondoskodj a paplanodról

Hogyan gondoskodj a paplanodról