Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Beltéri Bútor Hét - akár 50% kedvezmény!

 


Rendeljen ONLINE és vegye át termékeit valamelyik áruházunkban szállítási költség nélkül

 

Részletekért kattintson ide
Korlátlan termékvisszavétel, időkorlát nélkül

Korlátlan termékvisszavétel, időkorlát nélkül

Dátum:

Kategória: Inspiráció

Címkék: Csere, Korlátlan termékvisszavétel

Kiderül, hogy az új kanapé túl nagy a nappaliba? Megtalálta az ajándékba vett ágyneműt, amit sosem adott oda? Esetleg új napernyőt vett, de miután összeszerelte, kiderült, hogy túl nagy a kertbe? Ez csak néhány példa azokra az esetekre, amikor élhet a JYSK új Visszavételi és Csere Szabályzatában foglaltakkal. 

Vásárlóink számára az egyik legfontosabb dolog az egyszerű és könnyű használat és csere lehetősége, legyen szó áruházi vagy online vásárlásról. A JYSK-ben Első a Vásárló, ezért vezetünk be egy új, egyszerű és átlátható Visszavételi és Csere Szabályzatot.

A JYSK-nél vásárolt termékeket egyszerűen visszaadhatja vagy kicserélheti, ha meggondolja magát.

A vásárláskor kapott eredeti nyugtával visszahozott termékekre korlátlan ideig teljes pénzvisszafizetést adunk. Ez az áruházban és az online vásárolt termékekre egyaránt érvényes. 
 

  • Ha nincs meg a vásárláskor kapott eredeti nyugta, akkor más terméket vagy ajándékkártyát ajánlunk fel a megvásárolt termék helyett.
  • Ha a visszahozott termék sérült, vagy a használata miatt jelentősen csökkent az értéke, akkor fenntartjuk a jogot a visszatérített összeg csökkentésére. 
  • Egyedi termékek, például méteráruk és speciális méretű matracok vagy ruhásszekrények esetében rendszerint csökkentett visszatérítési értékkel kell számolni. 
  • Az eredeti szállítási díjat visszatérítjük. A visszaszállítás költsége a vásárlót terheli. 
  • Ezen túl, GOLD matracainkra 100 napos kipróbálási lehetőséget biztosítunk. Kattintson ide és tudjon meg többet GOLD matracainkról.  

 

Hogyan lehet visszaadni egy JYSK áruházban vagy a JYSK.hu-n vásárolt terméket?

Visszaadhatja vagy kicserélheti termékét bármelyik magyarországi JYSK áruházunkban, ezzel megspórolva a szállítási költséget. Vigye be a terméket eredeti csomagolásában - amennyiben az elérhető - valamelyik JYSK áruházba. Ne feledje magával vinni a nyugtát! A másik lehetőség, hogy a JYSK-re bízza a visszaszállítást. Ehhez ki kell töltenie az elállási nyilatkozatot vagy felvenni a kapcsolatot Vevőszolgálatunkkal. Ebben az utóbbi esetben a visszaszállítás költsége a vásárlót terheli. 

Kérjük vegye figyelembe, hogy az olyan egyéb szolgáltatások költségét, mint a rakodás díja, nem áll módunkban visszatéríteni, amennyiben a kiszállítás és rakodás már megtörtént. 

Olvassa el Visszavételi és Csere Szabályzatunkat az Általános Szerződési Feltételek alatt.