Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Korlátlan termékvisszavétel, időkorlát nélkül

Korlátlan termékvisszavétel, időkorlát nélkül

Dátum:

Kategória: Inspiráció

Címkék: Csere, Korlátlan termékvisszavétel

Kiderül, hogy az új kanapé túl nagy a nappaliba? Megtalálta az ajándékba vett ágyneműt, amit sosem adott oda? Esetleg új napernyőt vett, de miután összeszerelte, kiderült, hogy túl nagy a kertbe? Ez csak néhány példa azokra az esetekre, amikor élhet a JYSK új Visszavételi és Csere Szabályzatában foglaltakkal. 

Vásárlóink számára az egyik legfontosabb dolog az egyszerű és könnyű használat és csere lehetősége, legyen szó áruházi vagy online vásárlásról. A JYSK-ben Első a Vásárló, ezért vezetünk be egy új, egyszerű és átlátható Visszavételi és Csere Szabályzatot.

A JYSK-nél vásárolt termékeket egyszerűen visszaadhatja vagy kicserélheti, ha meggondolja magát.

A vásárláskor kapott eredeti nyugtával visszahozott termékekre korlátlan ideig teljes pénzvisszafizetést adunk. Ez az áruházban és az online vásárolt termékekre egyaránt érvényes. 
 

  • Ha nincs meg a vásárláskor kapott eredeti nyugta, akkor más terméket vagy ajándékkártyát ajánlunk fel a megvásárolt termék helyett.
  • Ha a visszahozott termék sérült, vagy a használata miatt jelentősen csökkent az értéke, akkor fenntartjuk a jogot a visszatérített összeg csökkentésére. 
  • Egyedi termékek, például méteráruk és speciális méretű matracok vagy ruhásszekrények esetében rendszerint csökkentett visszatérítési értékkel kell számolni. 
  • Az eredeti szállítási díjat visszatérítjük. A visszaszállítás költsége a vásárlót terheli. 
  • Ezen túl, GOLD matracainkra 100 napos kipróbálási lehetőséget biztosítunk. Kattintson ide és tudjon meg többet GOLD matracainkról.  

További részleteket az Elállás és Csere Szabályzatban olvashat.

Hogyan lehet visszaadni egy JYSK áruházban vagy a JYSK.hu-n vásárolt terméket?

Visszaadhatja vagy kicserélheti termékét bármelyik magyarországi JYSK áruházunkban, ezzel megspórolva a szállítási költséget. Vigye be a terméket eredeti csomagolásában - amennyiben az elérhető - valamelyik JYSK áruházba. Ne feledje magával vinni a nyugtát! A másik lehetőség, hogy a JYSK-re bízza a visszaszállítást. Ehhez ki kell töltenie az elállási nyilatkozatot vagy felvenni a kapcsolatot Vevőszolgálatunkkal. Ebben az utóbbi esetben a visszaszállítás költsége a vásárlót terheli. 

Kérjük vegye figyelembe, hogy az olyan egyéb szolgáltatások költségét, mint a rakodás díja, nem áll módunkban visszatéríteni, amennyiben a kiszállítás és rakodás már megtörtént. 

Olvassa el Visszavételi és Csere Szabályzatunkat az Általános Szerződési Feltételek alatt.