Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Fa kerti bisztrószett asztallal és két székkel, fa nyugszékszett egy erkélyen a tengerparton

Fa kerti asztal és szék az erkélyre vagy a teraszra

Az idei tavaszi szezonban a fa válik a teraszok és erkélyek főszereplőjévé - jó okkal. Az időtlen fa bútor olyan tiszta és természetes külsőt kölcsönöz a külső tereknek, amelyet máshogyan lehetetlen elérni. A BEVTOFT asztalból és 4 VEN összecsukható székből álló kerti bútorszett tökéletes példája a fa kerti bútorok tipikus rusztikus bájának.

Wooden garden set with table and 4 chairs on a wooden patio

 

A fa kerti szettek népszerűek meleg, természetes tónusaik miatt, valamint azért is, mert sokféleképpen kombinálhatók más anyagokkal. A TAGESHOLM fa ülőgarnitúra világos, puha párnái kellemes kontrasztot alkotnak a kemény, sötét fa kerettel.

Wooden lounge set with lounge table, lounge sofa and 2 lounge chairs on a patio by the ocean


A fa kerti bútorok egyedi darabok, de ugyanakkor klasszikus, időtlen módon szépek is, így rattan és fém bútorokhoz is jól illenek.

Ha a vendégek hazaindultak a csodás ebéd vagy vacsora után és már nincs rájuk szükség, A BEVTOFT asztalt és a VANTORE székeket összecsukva tárolhatod a következő vendégségig.

Garden set with wooden garden table and 4 wooden garden chairs on a patio

 

Ha az extra ülőhelyek mellett tárolóhelyekre is szükséged van, a kettő tökéletes kombinációja a KARLBY tárolódoboz egy vastag, kényelmes ülőpárnával a tetején.

Garden storage box, a lantern and a planter on a wooden patio


A JYSK minden fa bútora FSC® minősítéssel ellátott faanyagból készül. Az FSC (az erdők felelősségtudatos felhasználásának a biztosítására alapították) egy nemzetközileg elismert nonprofit szervezet. Az FSC® N001715 minősítés a biztosítéka a felelősségtudatos fakitermelésnek és a helyi lakosság és élővilág életkörülményeinek javításának a világ legszegényebb országaiban. Amikor FSC minősített terméket vásárolsz, te is hozzájárulsz a világ erdeinek védelméhez.

A legtöbb fa bútorunk eukaliptuszfából vagy tikfából készül: ezek kemény, strapabíró faanyagok, amelyek természettől fogva magas olajtartalmuknak köszönhetően hatékonyan ellenállnak az elemeknek, a korhadásnak és rothadásnak - ezen kívül pedig kellemes vörösesbarna színük van, ami csodásan mutat a teraszon. Tapintásra simák és selymesek, így jól esik a belőlük készült napozóágyon elnyúlva szenderegni egy napos, meleg délutánon a verandán.

Wooden sun lounger on a sunny patio


A fa kerti bútor kezelést és ápolást igényel, ha még sok nyáron szeretnéd használni. Tanuld meg, hogyan gondoskodhatsz megfelelően fa bútoraidról, hogy elkerülhesd idő előtti megrepedezésüket vagy tönkremenetelüket.

Tudjon meg többet

Útmutató: Hogyan válaszd ki a tökéletes kerti asztalt

Útmutató: Hogyan válaszd ki a tökéletes kerti asztalt

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Pihentető tér a medenceparton

Pihentető tér a medenceparton