A JYSK kiemelten támogatja a Telekom Veszprémet

25.04.2024

 

A mai napon a JYSK és a Veszprém Handball Team Zrt. közös sajtótájékoztató keretében bejelentette együttműködési megállapodását, amely alapján a vállalkozás a Telekom Veszprém csapatának egyik kiemelt támogatója lesz 2019. július 1-től.

Szimeiszter Sándor, a JYSK Country Menedzsere és Dr. Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója jelentették be a két szervezet együttműködési tervét, ami alapján a JYSK egyike lesz a Telekom Veszprém kiemelt támogatóinak.

A JYSK és a magyar rekordbajnok férfi kézilabdacsapatot működtető zártkörű részvénytársaság együttműködési megállapodást írt alá, amely 2019. július 1-én lép életbe, és amelynek célja, hogy a JYSK támogatása által újabb hazai és nemzetközi sikerekhez segítse a Telekom Veszprém együttesét.

„A kézilabdát nemcsak Magyarországon, de Európa szerte is rengetegen játszák és követik figyelemmel, a JYSK pedig támogatja az egészséges életmódot, amelynek egyik alapja a sport. A Telekom Veszprém sikerei büszkeséggel töltik el nemcsak a szurkolókat, de a szponzorokat is, ráadásul rengeteg fiatalt ösztönöznek arra, hogy kipróbálják ezt a fantasztikus sportágat” mondta Szimeiszter Sándor, aki kihangsúlyozta, hogy a JYSK dán anyavállalata is teljes mértékben támogatta az együttműködés létrejöttét, hiszen a cég rengeteg olyan régióban van jelen, ahol az emberek szeretik a kézilabdát, és a Telekom Veszprém nemcsak Magyarországon, de külföldön is nagy népszerűségnek örvend. A cég központjában külön üdvözölték azt is, hogy a magyar rekordbajnok csapatot a nyártól az egyik legjobb és legnépszerűbb dán játékos, Rasmus Lauge Schmidt is erősíti majd.

„2005-ben nyílt meg az első JYSK áruház Magyarországon, és azóta rengeteg ember életének részéve vált a JYSK a megvásárolt termékek által. A JYSK szeretne tovább növekedni, és hisszük, hogy a Telekom Veszprémmel létrejött együttműködés segíteni fogja a JYSK márka további népszerűsítését vásárlóink körében nemcsak a hazai, de a nemzetközi piacon is” hangsúlyozta a JYSK country menedzsere.

A Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója, Dr. Csík Zoltán szintén elégedett az új együttműködéssel. „Mindig nagy megtiszteltetés számunkra, amikor egy új szponzor áll csapatunk mögé, hiszen ez az egyik legjobb visszajelzés arra vonatkozóan, hogy jó munkát végzünk a pályán és azon kívül egyaránt. Külön öröm számunkra, hogy nem csupán Magyarországon, de már Európában is elértük az ismertségnek, népszerűségnek és presztízsnek azt a fokát, hogy a JYSK magyarországi és dániai döntéshozói egyaránt komoly potenciált látnak abban, hogy a Telekom Veszprém együttesét támogassák”

2005-ben nyílt meg az első JYSK áruház Magyarországon, Budapesten. A vállalat jelenleg 80 üzletet működtet, köztük Veszprémben is, és munkatársainak a száma meghaladja a 800 főt.