Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

A JYSK TÁMOGATJA UKRAJNÁT

A helyzet Ukrajnában óráról órára változik, és a JYSK elsődleges célja továbbra is munkatársaik és családtagjaik védelme, valamint a menekültek segítése Ukrajnán belül és kívül.
Munkatársaink védelme érdekében 2022. február 24-én, csütörtökön kora reggel úgy döntöttünk, hogy ideiglenesen bezárjuk mind a 86 ukrajnai üzletünket.
Azóta több üzlet is újranyitott, ukrán kollégáink kérésére, hogy saját térségükben így tudjanak pozitív változást elérni.
Íme egy áttekintés a JYSK jelenleg végzett főbb tevékenységeiről:

  • Az ukrán emberek segítése érdekében a JYSK dániai központja együttműködik a dán külügyminisztériummal és Ukrajna koppenhágai nagykövetségével, hogy megfelelő termékeket adományozhassunk a lakóhelyüket elhagyni kényszerült embereknek. A termékek elosztását az ENSZ Menekültügyi Szervezete, az UNHCR intézi.
  • A szomszédos országokban – Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Magyarországon – a JYSK helyi vezetői dolgoznak azon, hogy az adományokkal hasznos termékeket biztosítsanak azoknak a nagy segélyszervezeteknek, amelyek rendelkeznek azzal a tudással és szakértelemmel, hogy a lehető leghatékonyabban jussanak el ezek az adományok a segítségre szorulókhoz.
  • A környező országokban is elkötelezett JYSK csapatok segítik az Ukrajnából menekülő kollégákat a lakhatásban és az elhelyezkedésben.
  • A JYSK egy alapot is létrehoz, amelybe a JYSK összes alkalmazottja adományozhat, és amelyet a JYSK ukrajnai vezetése kezel majd. A JYSK kezdeti összegként 1 millió dán koronát adományozott.

Hogyan tudnak vásárlóink is segíteni?

Hálásak vagyunk a rengeteg vásárlóért, akik megkeresnek minket, és megkérdezik, tudnak-e a JYSK-ön keresztül adományozni.
A fenti intézkedéseinken túl mindenkit arra kérünk, hogy adományozzon pénzt a nagy segélyszervezeteknek. Jelenleg ez a legjobb módja, hogy segítsünk Ukrajnának.
A nagy segélyszervezetek rendelkeznek azzal a tudással és szakértelemmel, hogy a lehető leghatékonyabban eljuttassák a segítséget a lehető legtöbb rászorulóhoz.


LEGYEN BÉKE!