A JYSK bevezeti az időkorlát nélküli termékvisszavételt

24.05.2024Mostantól a JYSK a vásárlás időpontjától független cserelehetőséget nyújt vásárlóinak

Ha olyan JYSK termékei vannak, amelyek régebbi vásárlásból származnak, de még nem voltak használatban, lehetősége van visszakérni a vételárat, vagy kérheti ajándékkártyán jóváírni a vételár összegét.

Ez az új JYSK Visszavételi és Csere Szabályzat eredménye, miszerint a JYSK bármeddig visszaveszi a termékeit.
“Szeretnénk, hogy mind vásárlóink, mind munkatársaink számára egyszerűbb legyen a termékcsere. Ha vásárlóink bármeddig visszahozhatják a nálunk vásárolt termékeket, úgy a vásárlói elégedettség növekszik, és ez alapvetően fontos számunkra” vélekedik Szimeiszter Sándor Country Manager.

Jobb szolgáltatás
És vásárlóink még jobb Visszavételi és Csere szabályzatot akarnak.

Ezt a legutóbbi vásárlói felmérésünkből tudjuk, ahol 15.000 válaszadó volt összesen 12 európai országban.
“Vásárlóink egyik elvárása, hogy a legelső JYSK munkatárs akivel kapcsolatba kerülnek megoldja a problémájukat. Azáltal, hogy egyszerű Csere Szabályzatot alkalmazunk, egyszerűbbé tesszük munkatársaink számára is a segítségnyújtást” mondja Szimeiszter Sándor.

Bár mostantól a JYSK termékek időkorlát nélkül visszahozhatók, Szimeiszter Sándor mégsem számít sok cserére.
“Szerencsére vásárlóink többsége elégedett a JYSK-nél vásárolt termékekkel, ami tisztán látszik a számtalan honlapunkon visszajelzett pozitív vásárlói értékelésekből. Ezzel együtt ha vásárlónk mégis meggondolja magát, az új csere szabályzat szerint bármikor visszahozhatja a terméket, így még nagyobb biztonságban dönthet a vásárlásról. Sőt az új szabály azt is jelenti, hogy még akkor sem kell aggódni, ha egy hónapokkal korábban JYSK-nél vásárolt, ajándékba kapott terméket akar visszavinni a vevő” mondja Szimeiszter Sándor.

Tények az új Visszavételi és Csere Szabályzatról

-          Az új szabályzat mind a 20 JYSK Nordic országban mind az 1.200 JYSK  áruházban érvényes

-          A vételár visszafizetéséhez a vásárlást igazoló dokumentum szükséges

-          Ha nincs meg a vásárláskor kapott eredeti nyugta, akkor más terméket vagy ajándékkártyát ajánlunk fel a megvásárolt termék helyett

Az eredeti online vásárlásnál felmerült házhozszállítási költséget visszatérítjük. A visszaszállítás költsége a vásárlót terheli