Elállási jog, csereszolgáltatások és panaszkezelés

Csere szolgáltatással kapcsolatos információk, elállási jogával vagy panaszának ügyintésésére vonatkozó kérdéseire választ talál a következő felsorolásban. Amennyiben a itt nem talált választ kérdésére, örömmel fogadjuk megkeresését vevőszolgálatunkon.

Csere szolgáltatások és elállás

Online rendelésének kiszállításával kapcsolatos kérését kérjük, jelezze vevőszolgálatunk felé. A rendelés törléséről email értesítést küldünk.
Amennyiben a kiszállítás már megkezdődött az Ön részére, azt lemondhatja szállítópartnerünknél is az általuk megadott elérhetőségen.
A bankkártyával kifizetett összeget a megrendelés visszaérkezését követően visszautaljuk bankszámlájára. 

Kérdésére nem talált választ? Írjon vevőszolgálatunknak.

Elállási jogával kapcsolatos részletes tájékoztatáshoz kattintson ide

Kérdésére nem talált választ? Írjon vevőszolgálatunknak.

TERMÉKEINKET BÁRMEDDIG VISSZAVESSZÜK FOGYASZTÓINKTÓL

A vásárláskor kapott eredeti nyugtával visszahozott termékekre korlátlan ideig teljes pénzvisszafizetést adunk fogyasztóinknak. Ez az áruházban és az online vásárolt termékekre egyaránt érvényes. 

 

  • Ha nincs meg a vásárláskor kapott eredeti nyugta, akkor más terméket vagy ajándékkártyát ajánlunk fel a megvásárolt termék helyett. A nyugta nélküli visszavásárlás, a termék mindenkori legalacsonyabb árán történik. 
  • Ha a visszahozott termék sérült, vagy a használata miatt jelentősen csökkent az értéke, akkor fenntartjuk a jogot a visszatérített összeg csökkentésére vagy a visszavásárlás elutsítására. 
  • Egyedi termékek, például méteráruk és speciális méretű matracok vagy ruhásszekrények esetében rendszerint csökkentett visszatérítési értékkel kell számolni. 
  • Az eredeti szállítási díjat visszatérítjük. A visszaszállítás költsége a vásárlót terheli. 
  • Ezen túl, GOLD matracainkra 100 napos kipróbálási lehetőséget biztosítunk. Kattintson ide és tudjon meg többet GOLD matracainkról.  
Visszaadhatja vagy kicserélheti termékét bármelyik magyarországi JYSK áruházunkban, ezzel megspórolva a szállítási költséget. Vigye be a terméket eredeti csomagolásában - amennyiben az elérhető - valamelyik JYSK áruházba. Ne feledje magával vinni a nyugtát! A másik lehetőség, hogy a JYSK-re bízza a visszaszállítást. Ehhez ki kell töltenie az elállási nyilatkozatot vagy felvenni a kapcsolatot Vevőszolgálatunkkal. Ebben az utóbbi esetben a visszaszállítás költsége a vásárlót terheli. 

Kérjük vegye figyelembe, hogy az olyan egyéb szolgáltatások költségét, mint a rakodás díja, nem áll módunkban visszatéríteni, amennyiben a kiszállítás és rakodás már megtörtént. 

Kérdésére nem talált választ? Írjon vevőszolgálatunknak.

Amennyiben a vásárlástól valamelyik áruházunkban áll el, a termék árát azonnal visszafizetjük.
Abban az esetben, ha vevőszolgálatunk segítségét kérte a vásárlástól való elállásban a termék vételára annak raktárunkba érkezését követően kerül visszautalásra. Legkésőbb a termék elszállítását követő 14 napon belül.

Kérdésére nem talált választ? Írjon vevőszolgálatunknak.

Csatoljon több fájlt bejelentéséhez ezen a területen.
Támogatott fájltípusok: png jpg gif pdf doc docx heic.

Panasz

A vásárlót az összes termék tekintetében 2 éves szavatossági jog illeti meg. A JYSK számos termékre meghosszabbított szavatosságot vállal. Magasabb minőségű paplan és matrac választékunkra vonatkozik e plusz szolgáltatás. 
Amennyiben minőségi kifogása lenne a nálunk vásárolt termékkel kapcsolatban, kérjük, hozza vissza áruházunkba a kérdéses terméket és a vásárláskor kapott nyugtát. Ezt a vásárlás helyétől függetlenül bármelyik áruházunkban megteheti.
Amennyiben problémáját/panaszát email-ben szeretné eljuttatni hozzánk, kattintson a következő linkre.

Kérdésére nem talált választ? Írjon vevőszolgálatunknak.

Amennyiben nem kapott összeszerelési útmutatót, egy szerelést igénylő termékhez, weboldalunkat felkeresve a termék leírása között megtalálja.
Ha nem találja vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal, hogy e-mail üzenetben elküldhessük Önnek.
 

Kérdésére nem talált választ? Írjon vevőszolgálatunknak.

Amennyiben a JYSK-nél vásárolt termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban kifogással kíván élni, azt megteheti a lenti linkre kattintva email üzenetként, vagy bejelentheti a következő elérhetőségeken.

Ügyfélszolgálat e-mail címe:     vevoszolgalat-hu@jysk.com
Ügyfélszolgálat telefonszáma: +36 1 701 42 22 (Hétfő - Péntek: 08:30 – 19:00 Szombat 09:00 - 16:00)
Ügyfélszolgálat postacíme:      1103 Budapest, Sibrik Miklós u. 30.

Kérdésére nem talált választ? Írjon vevőszolgálatunknak.

Mindent megteszünk, hogy rendelése hiánytalanul, a lehető legrövidebb időn belül megérkezzen Önhöz. A felmerült probléma mielőbbi orvoslása érdekében kérjük, jelezze vevőszolgálatunk felé a fent található linken.

Kérdésére nem talált választ? Írjon vevőszolgálatunknak.

Amennyiben a megrendelt termék csomagolásával kapcsolatban kifogása támad, vagy sérült érülten érkezik Önhöz, kérem a következők szerint járjon el:
Önnek lehetőssége van megtagadni a sérült csomag átvételét és ezt jelezni vevőszolgálatunk felé. Ezt követően gondoskodunk egy új, hibátlan csomag kiküldéséről.
Amennyiben a csomagolás sérülése kisebb mértékű, Ön dönthet a csomag átvételéről. Ez esetben, kérje meg a futárt, hogy a sérülésről készítsen jegyzőkönyvet. Amennyibe a kibontást követően a termék is sérült, kérjük, készítsen képet a problémáról, s a jegyzőkönyvet mellékelve küldje el részünkre. Ezt követően gondoskodunk a hibás termék cseréjéről.

Kérdésére nem talált választ? Írjon vevőszolgálatunknak.

Csatoljon több fájlt bejelentéséhez ezen a területen.
Támogatott fájltípusok: png jpg gif pdf doc docx heic.