Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Online vásárolt áruk visszavétele valamelyik áruházunkban

Online vásárolt áruk visszavétele valamelyik áruházunkban

Dátum:

Kategória: Inspiráció

Címkék: online_vásárolt_termékek, Csere, click and collect, online

Attól még, hogy online rendelsz meg valamit, nem kell nehezebbnek lennie a termékek kicserélésének. Pont ezért egyszerűsítettük ezt számodra. Visszacserélheted vagy kicserélheted az online rendelt termékedet, ha úgy tartja kedved. Ha a pénzedet szeretnéd visszakapni, vásárlási bizonylattal a teljes pénzösszeget visszafizetjük, időlimit nélkül. Ez persze az online és a boltokban vásárolt termékekre is igaz.  

Online vásárolt termékek cseréje üzleteinkben

Bármelyik üzletünkben kicserélheted az online vásárolt termékeket. Annyit kell csak tenned, hogy elhozod a terméket az áruházba a fizetési bizonylattal, és dolgozóink segítenek a többivel. 
Ha esetleg nem szeretnél bemenni a boltba, hanem az elszállítást preferálnád, az is megoldható. Ebben az esetben keresd fel ügyfélszolgálatunkat. 

Termékek elérhetősége

Mielőtt meglátogatnád üzleteinket, ellenőrizd le a termékek elérhetőségét online, így megbizonyosodhatsz arról, hogy a terméket amit keresel, meg is találod. Ezt a JYSK.hu oldalon teheted meg. A készleten tartott mennyiségeket 15 percenként frissítjük.

Ha az áruházban szeretnéd átvenni a terméket, foglald le a 'Click and collect' gombbal. Ha a termék elérhető az általad kiválasztott üzletben, félre tesszük számodra.