Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Alvás Hét - akár 60% kedvezmény | Több száz akciós hálószoba termék!

 


Rendeljen ONLINE és vegye át termékeit valamelyik áruházunkban szállítási költség nélkül

 

Részletekért kattintson ide
Online vásárolt áruk visszavétele valamelyik áruházunkban

Online vásárolt áruk visszavétele valamelyik áruházunkban

Dátum:

Kategória: Inspiráció

Címkék: online_vásárolt_termékek, Csere, click and collect, online

Attól még, hogy online rendelsz meg valamit, nem kell nehezebbnek lennie a termékek kicserélésének. Pont ezért egyszerűsítettük ezt számodra. Visszacserélheted vagy kicserélheted az online rendelt termékedet, ha úgy tartja kedved. Ha a pénzedet szeretnéd visszakapni, vásárlási bizonylattal a teljes pénzösszeget visszafizetjük, időlimit nélkül. Ez persze az online és a boltokban vásárolt termékekre is igaz.  

Online vásárolt termékek cseréje üzleteinkben

Bármelyik üzletünkben kicserélheted az online vásárolt termékeket. Annyit kell csak tenned, hogy elhozod a terméket az áruházba a fizetési bizonylattal, és dolgozóink segítenek a többivel. 
Ha esetleg nem szeretnél bemenni a boltba, hanem az elszállítást preferálnád, az is megoldható. Ebben az esetben keresd fel ügyfélszolgálatunkat. 

Termékek elérhetősége

Mielőtt meglátogatnád üzleteinket, ellenőrizd le a termékek elérhetőségét online, így megbizonyosodhatsz arról, hogy a terméket amit keresel, meg is találod. Ezt a JYSK.hu oldalon teheted meg. A készleten tartott mennyiségeket 15 percenként frissítjük.

Ha az áruházban szeretnéd átvenni a terméket, foglald le a 'Click and collect' gombbal. Ha a termék elérhető az általad kiválasztott üzletben, félre tesszük számodra.