2500 JYSK áruház világszerte

23.04.2024

A JYSK 2017-ben ünnepelheti, hogy megnyitotta 2500. üzletét, amellyel egy újabb mérföldkőhöz érkezett a vállalat története során.

Az alváskultúrában és lakberendezésben szakértő JYSK számára az expanzió a fő mozgatórugó, mióta az alapító Lars Larsen megnyitotta első JYSK üzletét Dániában 1979-ben.

2017 augusztusában a JYSK megnyitotta 2500. üzletét, így a konszern már 48 országban van jelen. És az utazásnak még nincs vége!

“Mindig is az volt a cél, hogy világszerte legyenek JYSK üzletek, úgy hogy még mindig sok a tennivalónk. De a 2.500. JYSK üzlet megnyitásával van okunk az ünneplésre, és ennek legtermészetesebb módja, hogy nagyszerű ajánlatokat nyújtsunk vásárlóinknak és egy nyereményjátékra invitáljuk őket, lehetőséget adva, hogy remek ajándékokat nyerjenek,” nyilatkozza Lars Larsen.

Ünneplés világszerte
A 2500 üzlet megünneplése egy nemzetközi kampány sorozat része, amely a további terjeszkedésre, a termékminőségre és a JYSK értékekre fókuszál.

“A 2500 JYSK üzlet nem csak számomra fontos. A vásárlóinknak is kedvező, hogy nagyon sok városban jelen van a helyi alváskultúra és lakberendezési szakértő. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy megvalósítsuk víziónkat, azaz hogy a JYSK egy jó skandináv ajánlat legyen mindenki számára” hangsúlyozza Lars Larsen.

Remek munkatársak
Úgy véli, hogy ez a siker a JYSK a munkatársainak köszönhető, mindazoknak az odaadó erőfeszítéseknek, amelyeket az  elmúlt évek alatt hoztak.

“A folyamatos fejlődés és terjeszkedés képzett, és elkötelezett munkatársakat követel. Ezért ezúton szeretném megköszönni minden munkatársamnak akik hozzájárultak a JYSK sikeréhez” mondja Lars Larsen.