Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

JYSK Goes BIG - akár 60% kedvezmény! 

Vásároljon online

Ruhásszekrény GENTOFTE 144x220 éger

SKU: 3696634
PLUS

Ruhásszekrény GENTOFTE 144x220 éger

A bemutatódarabot vagy egy hasonló terméket az áruházban meg lehet tekinteni.
  84900 Ft/db
 
értékelés

Dekor. Tolóajtókkal. Belső elrendezés: 3 polc és 1 vállfatartó. SZ144 x MA220 x MÉ62 cm

Termékinformációk

Anyag
Alumínium
,
HDF
,
MDF
,
Melamin
, Műanyag
Az alumínium egy könnyű és elegáns anyag. Nagyon tartós, könnyű és nem rozsdásodik. Az alumínium nem igényel karbantartást, és nedves ruhával könnyen tisztítható.
A HDF lapok nagyon finomra vágott nyomás-ragasztott farostokból állnak.
Az MDF lapok nagyon finomra vágott nyomás-ragasztott farostokból állnak.
Melamin egyfajta deko-furnér, tartós, karcálló felülettel. Nagyon vékony műanyag lapokból készül, amelyek egy forgácslapra vagy egy MDF lapra vannak ragasztva.
Szín Égerfa
Típus Tolóajtók
Tartalmaz 1 vállfatartó 3 polc
Méret összeszerelve Szélesség: 144 cm, Magasság: 220 cm, Mélység: 62 cm
Összeszerelés Nincs összeszerelve
Méret összeszerelés nélkül Szélesség: 65 cm, Hosszúság: 222 cm, Magasság: 28 cm
Súly 138 kg
Csomagok száma 4

Minden értékelés

 
293 nemzetközi értékelés(ek) |
Értékelés írása
03/12/2018

Tökéletes

Elvárásoknak teljesen megfelelő!

Város: Nagykanizsa Kora: 25-34 Neme: Férfi
08/10/2018

Elégedett vagyok a vásárlással és a termékkel, ajánlom másnak is!

Kellemesen használható, szép nagy szekrény. Belül tágas, de mégis helytakarékos a jól működő tolóajtók miatt. Férjem kb. 3-4 óra alatt szerelte össze, ami érthető a bútor összetettsége miatt. (Nem egy kisasztalról van szó.) Súlyos, masszív darab, és az összes alkatrésze hiánytalanul rendelkezésre állt a csomagolásban. Mi az akasztós részt is bepolcoztuk, mert pakolós szekrényre volt szükségünk. Örömmel töltöttem meg a polcait.

Város: Kőszeg Kora: 45-54 Neme: Nő
01/10/2018

Masszív szekrény kisebb hibával

Két- és háromajtós változatban is vettünk ilyen szekrényt. Az összerakás kicsivel több időt igényelt, és legalább két ember kell hozzá. Az egyik alkatrész hiányzott, de az áruházban segítőkészek voltak, és kettőt is kaptunk. Már lassan egy éve megvannak, masszívak, tágasak, nagyon szeretjük őket. Viszont az élfóliák kezdenek leválni szinte mindenhol...

Város: Szeged Kora: 25-34 Neme: Nő
19/08/2018

Hibátlan

Könnyű összeszerelés tetszetős forma

Város: Bácsbokod Kora: 45-54 Neme: Nő
13/08/2018

Pozitív tapasztalat

Nagyon jó szekrény, masszív és rengeteg hely van benne. Kicsit sokáig tart összerakni de nem vészes, valamint három ember kell hozzá. Már korábban is vettem ezt a típust, akkor is nagyon meg voltam elégedve vele. A tolóajtó nagyon előnyös.

Város: 6782 Kora: 15-24 Neme: Nő
07/08/2018

Nagy belső, masszív külső

A rajzot követve könnyű volt az összeszerelés, minden csavar, alkatrész megvolt.Mivel az oldalára fektetve kell összerakni nehéz volt felállítani, a súlya és a hely szűke miatt. Két ember kevés volt hozzá, kitörtek volna az alsó csavarok, négyen állítottuk fel. Ajtókat jól be lehet állítani, könnyen gördülnek, jól záródnak. Jó nagy hely van benne.

Város: Cegléd Kora: 35-44 Neme: Nő
23/07/2018

Soha többet ilyet...

A színén és az árán kívül nem tudok pozitívumot állítani róla, mert nagyon rossz minőségű az anyag, ami a szerelésnél a legkisebb erőkifejtésre törik, lepattan. Arról nem is beszélve, hogy már a dobozból kivéve is sérült volt egyik-másik elem sarka. A szereléshez hozzáadódott kb. plusz másfél óra, mivel a csavarokból kevesebb állt rendelkezésre,mint amennyi kellett volna. Úgy kellett kisakkozni,hogy honnan tegyünk át máshova, hogy ne essen szét a szekrény. A nagy ajtók közül egyik sem záródik pontosan, a műanyag görgő nem állítható,hiába próbálkozik az ember. Ja, és amellett hogy dög nehéz, a hátsó fal rögzíti egybe az egészet, nem egy sziklaszilárd konstrukció. És hangos... Lehetne sokkal jobb is, még akkor is, ha valamivel drágább lenne...de így nem éri meg...

Város: Sárbogárd Kora: 45-54 Neme: Nő
07/06/2018

Kiváló

Elégedett vagyok a bútorral, minden alkatrész megvolt, a rajz nagyon jó volt hozzá.

Város: Tiszakeszi Kora: 35-44 Neme: Nő
27/05/2018

Remek stabil szekrény

Nagyon meg vagyunk elégedve a szekrénnyel. Stabil és sok hely van benne. Az összeszerelési útmutató egyértelmű, igazándiból lehetetlenség rosszul összerakni. Az ajtók beállításával volt csak gondunk. A görgőket mindig ki kellet csavarozni, állítani rajta és újracsavarozni. Erre jó lenne valami jobb megoldás. Az összeszerelése nagy teret igényel és jobb ha van hozzá segítség. Fekve kell összerakni és úgy megemelni (persze ajtók nélkül), amihez azért kell némi izomerő. Az akasztósba jó lett volna még alulra egy polc. (Nekünk az összeszerelési idő - kezdők vagyunk benne - cca. 6 óra volt.)

Város: Budapest Kora: 25-34 Neme: Férfi
20/04/2018

Tolóajtós szekrény

Bizonyára függ attól, hogy kinek mik az igényei, elvárásai, de nekem teljesen megfelelt. Összeállítani sem volt túlzottan nehéz. Összerakva azért már nem egyszerű mozgatni, megvan a súlya, de, hát szekrény. Jó sok hely van benne.

Város: Budapest Kora: 45-54 Neme: Férfi

A JYSK webshop-jában vásárolva több házhozszállítási megoldás közül is választhat:

Click & collect – Ingyenes szolgáltatás

A Click & Collect lehetővé teszi, hogy otthona kényelmében foglaljon le termékeket honlapunkon és átvehesse valamelyik áruházunkban. Akkor kell fizetnie, amikor átveszi a terméket az áruházban. Egy órával a foglalás véglegesítése után e-mail vagy SMS értesítést fog kapni arról, hogy a termékek készen állnak az átvételre.

Csomagküldemények (kisebb termékek) - Fizetős szolgáltatás

JYSK online vásárlás esetén kérheti otthonába vagy munkahelyére is a házhozszállítást. A csomagküldeményeket az MPL szállítja ki.

Teherszállítás (nagyobb termékek) – Fizetős szolgáltatás

Nagyobb méretű és súlyosabb termékek (matracok, kanapék, egyéb bútorok) online vásárlása esetén a házhozszállítási alapszolgáltatásba beletartozik a rakodás is, amit otthona bármely pontjába kérhet. A JYSK világszerte megbízható és ismert teherszállító cégekkel dolgozik együtt, így biztosítva a szállítások pontosságát.

Áruházi átvétel

A JYSK büszke széles választékára áruházaiban és online egyaránt. Van azonban pár olyan termékünk, amit csak Click & Collect foglalással vagy közvetlenül áruházainkban lehet megvásárolni. Ezek lehetnek különösen törékeny termékek, beszerzendő, kifutós, vagy csak időszakosan kapható termékek.

Válassza bármely szállítási módot, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legjobb vásárlási élményben legyen része.

A következő kiegészítőket és kapcsolódó cikkeket ajánljuk