Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

JYSK Goes BIG - akár 60% kedvezmény! 

Vásároljon online

Ruhásszekrény DALLERUP 88x201 fenyő

SKU: 3664057
PLUS

Ruhásszekrény DALLERUP 88x201 fenyő

A bemutatódarabot vagy egy hasonló terméket az áruházban meg lehet tekinteni.
  59900 Ft/db
 
értékelés

Tömör fenyő és dekor. Teljesen kihúzható fiókok. Belső elrendezés: 1 polc és 1 vállfatartó. SZ88 x MA201 x MÉ50 cm

Termékinformációk

Anyag
Dekor
,
HDF
, Forgácsolt lemez,
Tömör fenyő
A fólia egy kopásálló felülettel rendelkező deko-furnér. A fólia lakkozott vagy impregnált, és általában egy forgácslapra vagy MDF lapra van ragasztva.
A HDF lapok nagyon finomra vágott nyomás-ragasztott farostokból állnak.
A fenyő egy viszonylag kemény fafajta.
Kezelés
Lakkozott
A lakkozott bútor nedves ruhával tisztítható (gyenge tisztítószert lehet használni). Ezután egy tiszta, száraz ruhával át kell törölni. Ha idővel megfakul vagy karcos lesz a felület, akkor lakkfelület ápolószert lehet használni hozzá.
Szín Fenyő
Típus Ajtók
Fiók funkció(k)
Teljesen kihúzható
A teljesen kihúzható fiókok hozzáférést biztosítanak a tér maximális kihasználhatóságának érdekében.
Tartalmaz 1 vállfatartó 1 polc, 2 ajtó, 2 fiók
Méret összeszerelve Szélesség: 88 cm, Magasság: 201 cm, Mélység: 50 cm
Összeszerelés Nincs összeszerelve
Méret összeszerelés nélkül Szélesség: 55 cm, Hosszúság: 208 cm, Magasság: 13 cm
Súly 53 kg
Csomagok száma 3

Minden értékelés

 
55 nemzetközi értékelés(ek) |
Értékelés írása
28/12/2018

Silány

Pontot sem érdemelne annyira ócska termék. Széthullik darabjaira. Nem ajánlom senkinek.

Város: Cirák Kora: 25-34 Neme: Nő
08/03/2018

Borzalmas minőség

2 éve vásároltuk meg két darabot ebből a szekrényből. A két szekrény egymás mellé lenne állítva elvileg. Csak annyi a gond, hogy az oldalsó elemek olyan gyengék, hogy a két szekrény elfordul/eldől egymástól, így merevítő pántokkal és társaival rögzíteni kellett a két szekrényt, aztán a biztos állás érdekében még össze is fogattuk/fúrtuk őket. Az ajtók nehezen beállíthatóak és évről évre egyre nagyobb a hézag a két ajtó között. A felső polc pár ruhadarab alatt elhajlott, mindkettőben. A fiókok is terhelhetetlenek, félő, hogy az alján található elem leszakad. Rendkívül gyenge, minőségtelen termék.

Város: Szolnok Kora: 15-24 Neme: Nő
04/01/2018

Nem ezt vártam...

Röviden: gáz. Hosszabban: rendkívül gyenge anyag, nagyon labilis, még jó, hogy nem ruhásszekrénynek vettem, mert a kabátokat nem valószínű, hogy elbírná. Mozog az egész, egy hirtelen mozdulattal az ember magára tudja rántani az egészet.

Város: Tatabánya
04/01/2018

Szépség 4* Minőség 3* Tartósság 2*

Ennyiért ennyi jár elv. Ha akciósan veszi az ember, akkor megéri. MIvel a másodikat vettük, tanulva az első hibájából, barkács boltban bevásároltam merevítő vasalatokat és léceket. Ha ezekkel megerősítve szereli össze az ember, akkor jó, tartós. Ezek nélkül instabil vékny anyagból gyártott bemutató termék. Gyerek ruháktól megrogyik stb. Ajtókat nehéz beállítani, de utána jól működnek. Felnőtt ruhához nem jó, mert az akasztós rész mélysége kicsi és nem fér el a vállfa.

Város: Budapest Kora: 35-44 Neme: Férfi
04/12/2017

szép megjelenés külemre ,tömegéhez képes nem elég robusztus

A jobb oldali ajtó,három pántja közül a felső pánt felfogató furata egy göcsben lett befúrva ,így az a pánt felfogatásakor sajnos megrepedt.Ennek igazolására küldök egy fotót is.

Város: Abony Kora: 55-64 Neme: Férfi
03/03/2017

Csalódás

Mi két db-ot vettünk. A fenyő részek szépek. A furnér katasztrofális, az egyik zsanér konkrétan kiszakadt. A szekrény rendkívül instabil, mozdíthatatlan, mert összeesik és széttörik. Saját lábán nem áll meg, mi egy zongora és egy fal közé szorítottuk be. Az ajtók nem illeszkednek pontosan, 1,5 cm-es rés van közöttük.

Város: Budapest Kora: 65 év felett Neme: Nő
04/01/2017

Csalódás

A szekrény instabil. Az egyik ajtó ferdén van vágva. Annyira vékony anyagból készült,hogy valószínűleg költözéskor mozdíthatatlan. Ár-érték arányban(én teljes áron vásároltam) nagy csalódás.

Város: Budapest Neme: Nő
28/03/2016

Minőség=4 tartósság=1 kivitel=1

Az ajtók ragasztott fenyőből vannak, de keresztmerevítőket kell becsavarozni, hogy idővel el ne görbüljenek, azonban a bútor többi része 12 illetve 16mm-es forgácslapból, fenyőutánzatú borítással készülnek. A legmasszívabb része a felső polc. A hátlap 3mm-es préselt papír. A legértékesebb része a ruhaakasztó sín. Ha a szekrényt nem csavarozzuk a falhoz, az eldőlhet, mert annyira gyenge az oldala, hogy nem bírja el a berakott ruhák súlyát. Persze nem azzal az egy rövid gurtnival, mert az nem tartja meg, ezért külön le kellett gyártani 2 db tartóvasat, hogy 2-2 csavarral a szekrényhez, illetve 2-2 csavarral a falhoz lehessen rögzíteni. Ez a szekrény inkább dísz, mint használható bútor. Sőt, ez nem termék, hanem egy köztörvényes bűncselekmény. Az ár, a tartósság, illetve az ár-érték köszönő viszonyban sincsenek egymással.

Város: Budapest Kora: 65 év felett Neme: Férfi
07/03/2016

célnak megfelelt

Az ajtók tömörfenyő lapból állnak azonban a bútor minden többi része furnérlap. Ez valóban fel van tüntetve a leírásban, de az nincs hogy a tömörfenyő milyen arányt képvisel a bútor összességében.

Város: Budapest Kora: 35-44 Neme: Férfi
Jysk A JYSK válasza

Kedves Antal,

DALLERUP ruhásszerkény esetében az ajtók és fiók előlapok készültek tömör fenyőből.

 

/Eszter

25/02/2016

nagyon tetszik

Könnyen összeszerelhető. Pontosan illik színben és mintázatban a hónapokkal korábban vásárolt komódhoz.

Város: Budapest Kora: 65 év felett Neme: Nő

A JYSK webshop-jában vásárolva több házhozszállítási megoldás közül is választhat:

Click & collect – Ingyenes szolgáltatás

A Click & Collect lehetővé teszi, hogy otthona kényelmében foglaljon le termékeket honlapunkon és átvehesse valamelyik áruházunkban. Akkor kell fizetnie, amikor átveszi a terméket az áruházban. Egy órával a foglalás véglegesítése után e-mail vagy SMS értesítést fog kapni arról, hogy a termékek készen állnak az átvételre.

Csomagküldemények (kisebb termékek) - Fizetős szolgáltatás

JYSK online vásárlás esetén kérheti otthonába vagy munkahelyére is a házhozszállítást. A csomagküldeményeket az MPL szállítja ki.

Teherszállítás (nagyobb termékek) – Fizetős szolgáltatás

Nagyobb méretű és súlyosabb termékek (matracok, kanapék, egyéb bútorok) online vásárlása esetén a házhozszállítási alapszolgáltatásba beletartozik a rakodás is, amit otthona bármely pontjába kérhet. A JYSK világszerte megbízható és ismert teherszállító cégekkel dolgozik együtt, így biztosítva a szállítások pontosságát.

Áruházi átvétel

A JYSK büszke széles választékára áruházaiban és online egyaránt. Van azonban pár olyan termékünk, amit csak Click & Collect foglalással vagy közvetlenül áruházainkban lehet megvásárolni. Ezek lehetnek különösen törékeny termékek, beszerzendő, kifutós, vagy csak időszakosan kapható termékek.

Válassza bármely szállítási módot, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legjobb vásárlási élményben legyen része.