Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Nő ágyban alszik

Mennyire alszol jól alvási tesztünk alapján?

Dátum:

Kategória: Alvás

Címkék: pihenés, alvási_teszt

A kipihentető alvás elengedhetetlen a gördülékeny mindennapokhoz. Előfordult már veled is olyan, hogy nem jó minőségű alvásban volt részed? Szeretnéd tudni ennek okát? A JYSK segít ennek megválaszolásában: az új alvási teszt kitöltése után kiderítheted az alvási pontszámodat, azaz hogy a korosztályod ideális alvásához képest te mennyire alszol megfelelően. 

Keveset alszol, sokszor felkesz mert meleged van vagy pont mert fázol, hirtelen beszűrődik az utca zaja...Ezek sajnos mind-mind megakadályoznak abban, hogy kielégítő alvásban legyen részed. Ennek hatására csökken a koncentráló- és tűrőképességed, feledékenyebb és kedvtelenebb leszel a nap folyamán. Ezeket viszont sikerülhet kiküszöbölni, ha gondosan odafigyelsz ezekre a befolyásoló tényezőkre és változtatsz életstílusodon. Nincsen egy tökéletes recept, ki kell kísérletezni, hogy mire van a szervezetednek szüksége. 
 
A JYSK-nél pedig a megfelelő alváshoz szükséges termékeket biztosítunk a számodra: párnák, matracok, paplanok széles választékát találod nálunk!