Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Fiú egy zöld sátorban és piros gumicsizmában

Ötletek hétvégi utakhoz a szabadban

Nem szükséges 1 vagy 2 hetes nyaralást tervezned a családdal vagy a barátokkal. Néha 1 vagy 2 éjszaka elegendő távol az otthontól ahhoz, hogy feltöltődjünk. Ennek érdekében, szeretnénk ösztönözni arra, hogy szervezz kisebb utakat a szeretteidnek. A fontos az, hogy könnyű legyen, kevés költséggel és mindenkinek megfeleljen.

Minőségi idő a családdal  – akár csak egy vagy két napra

Mindig van lehetőség arra, hogy foglalj egy hotelszobát egy éjszakára, de az nem ugyanazt fogja nyújtani számodra és a családod számára, mint a felfedezés élménye a szabadban. Még ha a költségek nem számítanak, akkor is megfontolandó kint tölteni egy vagy akár két éjszakát.     

Egy sátor vagy egy faház jó megoldás lehet a gyerekek és a felnőttek számára is. Egy jó tipp lehet, a kertben kipróbálni a kempingezést. Ezzel megtudhatod, hogy az egész család élvezi-e a szabadban alvást és megmarad a lehetőség, hogy bemenjetek aludni ha valami nem a tervek szerint alakul. 


Nézd meg a sátor kínálatunkat, ami különböző árkategóriákban is elérhető. Nem számít, hogy a sátrazást vagy a faházban alvást választod, szükséged lesz valamire amin és amiben alszol. Egyéntől függően lehet ez egy  felfújhatós matrac, vagy egy derékalj, de ha a maximális kényelmet választanád, akkor a felfújhatós matracot ajánljuk. A hálózsák pedig egy elengedhetetlen kiegészítő. 

Lépj ki a komfortzónádból és nézd meg, mi történik 

A rövid kiruccanás lényege, hogy kiszabadulj a mindennapi életedből és feltöltődj. A legtöbb embernek jót tenne egy ilyen élmény akár havi rendszerességgel. Ha szép az idő, a természet rengeteg élményt nyújthat nekünk, ami semmibe nem kerül.

Tedd egy kalanddá vagy egy kis túlélő túrává, ahol főzhetsz nyílt tűz felett, túrázz, fedezd fel a természetet és derítsd ki, hogy milyen állatok élnek a kemping közelében - még akkor is, ha ez csak a közeli környezeted.

kirándulás a szabadban

Az ilyenfajta utazás először egy kis tervezést igényel, de utána könnyebben fog menni a spontán kiruccanás a természetbe. 

Szerezd be a megfelelő eszközöket

Pár kulcsfontosságú dolog beszerzésével nyugodtan vághatsz neki a kültéri kalandnak. Annak megfelelően válassz, hogy mekkora kényelemre van szükséged neked és a családodnak. 

Tekintsd meg a kempingezéshez szükséges felszerelések listáját:

Tudjon meg többet

Gyönyörű strand kiegészítők

Gyönyörű strand kiegészítők

Dán húsvéti hagyományok

Dán húsvéti hagyományok

Így fogjunk hozzá a parti szervezésének

Így fogjunk hozzá a parti szervezésének

A bennszülött, a hedonista és az ingázó - A fesztiválozók 3 fajtája

A bennszülött, a hedonista és az ingázó - A fesztiválozók 3 fajtája