Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Stílusos ősz és Karácsony a Nordic Mooddal

Stílusos őszi otthon - az új Nordic Mood kollekció

A JYSK új Nordic Mood kollekciója elegáns dekorációs ötleteket kínál, amelyek az őszi és a karácsonyi szezonhoz is csodásan illenek. Az őszi napokra az otthonos "hygge" hangulatot idézzük meg meleg, simogató fényekkel - gyertyákkal vagy LED izzókkal. A stílusos ROY váza és a szemet formázó DARIUS tükör egyedi kombinációja és az ESGIR teamécsestartó segít egy igazi nyugalmas kuckót varázsolni a nappaliból. Hozd be az őszt a lakásbe egy kis friss vagy szárított virággal.

 


Az új Nordic Mood kollekcióhoz karácsonyi dekorációs termékek is tartoznak. A piros velúr sipkájú RUBIN dekorációs manó és a bel-és kültéri használatra is alkalmas VILLADS lámpás meleg, kedves karácsonyi hangulatot csempész a nappalidba,

A kollekcióhoz tartoznak még többször használható műfák is. A PYSSEL fa karácsonyi kömbökkel díszítve állhat a nappaliban vagy akár a bejárati ajtó előtt is.


A Nordic Mood kollekció termékei különleges helyen lesznek kiállítva az üzleteinkben, hogy téged inspirálhassunk - így bemutatjuk, ahogyan a termékek kiegészíthetik egymást.

A kollekció termékei október 18.-ától lesznek elérhetők a JYSK üzletekben és a weboldalon. 

Tények a Nordic Moodról

Évente négyszer egy csapat szakértőnk egyenként összeválogatja a temékeket egy trendi kollekcióhoz, amelyet Nordic Moodnak neveztünk el.

A Nordic Mood kollekció limitált ideig elérhető.

Tudjon meg többet

A beszerző kedvenc függönyei

Az év színe

A legjobb Valentin-napi ötleteink otthonra

Várd a tavaszt nyugalmat árasztó kékeszöld árnyalatokkal

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.