Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Napok | Akár 60% kedvezmény

Fekete polcos éjjeliszekrény tálalóval és TV-asztallal és világos tölgyfa tálaló éjjeliszekrénnyel és TV-asztallal

Reflektorfényben: az EGELEV kollekció

Klasszikus és elegáns, skandináv stílusban. Ezek mind olyan szavak, amelyek tökéletesen jellemzik a népszerű EGELEV bútorkollekciónkat. A kollekció egy tálalóból, egy TV-asztalból és egy éjjeliszekrényből áll, amelyek fekete vagy világos tölgyfa színben is elérhetőek, valamint egy csak tölgy színben kapható dohányzóasztalból és íróasztalból.

Mind a fekete, mind a tölgyfa bútorok MDF-ből és tölgyfurnérból készülnek, ami viszont az EGELEV kollekció esetében említésre méltó, az a felső- és alsórész közötti papírzsinórokkal biztosított könnyű kialakítás. Ez a funkció eleganciát kölcsönöz a kollekciónak.

 

Tálaló polccal
Íróasztal EGELEV 50x121 tölgy
75000 Ft/db
94900 /db
Megtakarítás 20%
Csak online

 

Az EGELEV kollekció azon termékei, amelyek elég régóta szerepelnek kínálatunkban ahhoz, hogy vásárlóink véleményt írjanak róluk, mind 4 vagy több csillagos értékelést kaptak*. Ebben a blogbejegyzésben többet is megtudhadsz arról, hogy vásárlóink miért szeretik ezt a kollekciót.

Vonzza a tekintetet

 

Nappali világos tölgyfa tálalóval, tetején vázával, a polcokon könyvekkel és tárolódobozokkal
Tálaló EGELEV tölgy
Tálaló EGELEV tölgy
Megtakarítás 22%
85000 Ft/db
109900 /db
Megtakarítás 22%
Csak online

 

A világos tölgyfa tálaló két polca ideális ahhoz, hogy akár a legdíszesebb dekortárgyaidat is kiállíthasd a nappalidban. A tálaló mindössze 44 cm mély, így akár az előszobádban is kitűnő darabként szolgálhat a kesztyűket és sálakat tartó kosarak elhelyezéséhez. Az EGELEV tálaló bármely helyiségben tökéletesen megállja a helyét, naturális színeivel és stílusos kialakításával gyönyörű bútordarabja lehet otthonod bármelyik szobájának. Egyik norvég vásárlónk megfogalmazása szerint pedig "Egy gyönyörű tálaló, amely természetes módon vonzza a tekintetet." - mi pedig nem is érthetnénk ezzel jobban egyet.

Stílusos, nagyszerű és könnyen összeszerelhető

 

Nappali fekete TV-asztallal, kanapéval, dohányzóasztallal és fotellel
TV-asztal EGELEV fekete
TV-asztal EGELEV fekete
Megtakarítás 24%
60000 Ft/db
79900 /db
Megtakarítás 24%
Csak online


Az EGELEV TV-asztal polca ideális a távirányítók és magazinok tárolásához, így a nappalid mindig rendezett látványt nyújthat. A fekete változat pedig különösen jól illik az általában ugyanolyan színű számítástechnikai eszközökhöz. Egy svéd vásárlónk 5 csillagos értékelése mellé az alábbi szavakat írta:

"Stílusos, nagyszerű és könnyen összeszerelhető. Ideális tévéasztal."

Varázslatossá teszi a belső teret

 

Polcos éjjeliszekrény egy hálószobában
Éjjeliszekrény EGELEV tölgy
30000 Ft/db
39900 /db
Megtakarítás 24%
Csak online

 

Az EGELEV éjjeliszekrény kis méretével és eleganciájával ideális a kisebb hálószobák számára. Klasszikus megjelenésével pedig akár kiasztalként is tökéletes bármelyik szobába, egy csokor virág egy szép vázában pedig nagyszerű kiegészítőjeként szolgálhat.

Egy lengyel vásárlónk ezt fűzte az 5 csillagos értékeléséhez:

"Gyönyörű, igényesen elkészített, varázslatossá teszi a belső teret."

Dohányzóasztal és íróasztal polccal

 

Nappali fehér kanapéval, tölgy dohányzóasztallal és zöld növényekkel
Dohányzóasztal EGELEV ÁTM70 tölgy
75000 Ft/db
99900 /db
Megtakarítás 24%

 

Az EGELEV dohányzóasztal és íróasztal még újak a kínálatunkban, így egyelőre egy vásárlónk sem értékelte őket, de bízunk abban, hogy az EGELEV többi termékéhez hasonlóan szintén közkedvelt darabjai lesznek a választékunknak. Mindkettő stílusos és praktikus: a dohányzóasztal polca ideális magazinok vagy könyvek tárolásához, az íróasztal asztallapja alatt található tárolóegység pedig tökéletes laptopod, papírok, vagy füzetek számára.

 

Íróasztal polccal, tetején laptoppal és előtte irodaszékkel
Íróasztal EGELEV 50x121 tölgy
75000 Ft/db
94900 /db
Megtakarítás 20%
Csak online

 

 

Tekintsd meg további bútorkollekcióinkat:

 

*A vélemények a következő országokból származnak: Dánia, Svédország, Norvégia, Finnország, Lengyelország, Csehország, Magyarország, Szlovákia, Hollandia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Ukrajna, Románia, Bulgária, Görögország, Belgium, Írország, Ausztria, Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Portugália, Németország és Svájc 2022 novemberében.

Tudjon meg többet

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Hol szárítsunk ruhát télen?