Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Fekete polcos éjjeliszekrény tálalóval és TV-asztallal és világos tölgyfa tálaló éjjeliszekrénnyel és TV-asztallal

Reflektorfényben: az EGELEV kollekció

Klasszikus és elegáns, skandináv stílusban. Ezek mind olyan szavak, amelyek tökéletesen jellemzik a népszerű EGELEV bútorkollekciónkat. A kollekció egy tálalóból, egy TV-asztalból és egy éjjeliszekrényből áll, amelyek fekete vagy világos tölgyfa színben is elérhetőek, valamint egy csak tölgy színben kapható dohányzóasztalból és íróasztalból.

Mind a fekete, mind a tölgyfa bútorok MDF-ből és tölgyfurnérból készülnek, ami viszont az EGELEV kollekció esetében említésre méltó, az a felső- és alsórész közötti papírzsinórokkal biztosított könnyű kialakítás. Ez a funkció eleganciát kölcsönöz a kollekciónak.

 

 

Az EGELEV kollekció azon termékei, amelyek elég régóta szerepelnek kínálatunkban ahhoz, hogy vásárlóink véleményt írjanak róluk, mind 4 vagy több csillagos értékelést kaptak*. Ebben a blogbejegyzésben többet is megtudhadsz arról, hogy vásárlóink miért szeretik ezt a kollekciót.

Vonzza a tekintetet

 

Nappali világos tölgyfa tálalóval, tetején vázával, a polcokon könyvekkel és tárolódobozokkal
Váza SOFUS ÁTM21xMA21cm fehér/barna
6000 Ft/db
7990 /db
Megtakarítás 24%

 

A világos tölgyfa tálaló két polca ideális ahhoz, hogy akár a legdíszesebb dekortárgyaidat is kiállíthasd a nappalidban. A tálaló mindössze 44 cm mély, így akár az előszobádban is kitűnő darabként szolgálhat a kesztyűket és sálakat tartó kosarak elhelyezéséhez. Az EGELEV tálaló bármely helyiségben tökéletesen megállja a helyét, naturális színeivel és stílusos kialakításával gyönyörű bútordarabja lehet otthonod bármelyik szobájának. Egyik norvég vásárlónk megfogalmazása szerint pedig "Egy gyönyörű tálaló, amely természetes módon vonzza a tekintetet." - mi pedig nem is érthetnénk ezzel jobban egyet.

Stílusos, nagyszerű és könnyen összeszerelhető

 


Az EGELEV TV-asztal polca ideális a távirányítók és magazinok tárolásához, így a nappalid mindig rendezett látványt nyújthat. A fekete változat pedig különösen jól illik az általában ugyanolyan színű számítástechnikai eszközökhöz. Egy svéd vásárlónk 5 csillagos értékelése mellé az alábbi szavakat írta:

"Stílusos, nagyszerű és könnyen összeszerelhető. Ideális tévéasztal."

Varázslatossá teszi a belső teret

 

Polcos éjjeliszekrény egy hálószobában
Éjjeliszekrény EGELEV tölgy
35000 Ft/db
44900 /db
Megtakarítás 22%
Csak online

 

Az EGELEV éjjeliszekrény kis méretével és eleganciájával ideális a kisebb hálószobák számára. Klasszikus megjelenésével pedig akár kiasztalként is tökéletes bármelyik szobába, egy csokor virág egy szép vázában pedig nagyszerű kiegészítőjeként szolgálhat.

Egy lengyel vásárlónk ezt fűzte az 5 csillagos értékeléséhez:

"Gyönyörű, igényesen elkészített, varázslatossá teszi a belső teret."

Dohányzóasztal és íróasztal polccal

 

 

Az EGELEV dohányzóasztal és íróasztal még újak a kínálatunkban, így egyelőre egy vásárlónk sem értékelte őket, de bízunk abban, hogy az EGELEV többi termékéhez hasonlóan szintén közkedvelt darabjai lesznek a választékunknak. Mindkettő stílusos és praktikus: a dohányzóasztal polca ideális magazinok vagy könyvek tárolásához, az íróasztal asztallapja alatt található tárolóegység pedig tökéletes laptopod, papírok, vagy füzetek számára.

 

 

 

Tekintsd meg további bútorkollekcióinkat:

 

*A vélemények a következő országokból származnak: Dánia, Svédország, Norvégia, Finnország, Lengyelország, Csehország, Magyarország, Szlovákia, Hollandia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Ukrajna, Románia, Bulgária, Görögország, Belgium, Írország, Ausztria, Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Portugália, Németország és Svájc 2022 novemberében.

Tudjon meg többet

Vidd be a tavasz melegét otthonodba

Köszöntsd a nyarat trendi színekkel

Teremts nyárias hangulatot a fürdőszobádban

A beszerző kedvenc függönyei