Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Új Nordic Mood kollekció díszpárnákkal, vázával, pléddel, kaspóval, gyertyákkal és dekorációval

Az új Nordic Mood kollekció köszönti a tavaszt az otthonodban

Ideje üdvözölni a tavaszt és a nyarat a lakásban is. A JYSK új Nordic Mood kollekciója csupa friss szín és megkapó, kreatív elem. Az üzletekben és a webshopunkban már elérhető.

A Nordic Mood kollekcióban a menta és a barack színek dominánsak, hasonlóan az INSTA EMOTIONS trendhez, amelyben szintén a feltűnő dekoráció és kreativitás állnak középpontban.

“Az új Nordic Mood kollekció élénk színű, elegáns dekorációval, finom textilekkel és kreatív ötletekkel köszönti az új évszakot, amelyekkel az otthonod bármelyik sarkát megújíthatod” - mondja Tina Nymann, a JYSK beszerzője a dekoráció kategóriában.

Az új VILLY elemmel működő LED-es lámpa például elegánsan teremti meg a megfelelő hangulatot - benn a lakásban és kint a kertben vagy az erkélyen is.

To LED batteri lamper på et sidebord


Miért is ne lehelnél új életet az otthonodba a TRULS kristályüveg piramissal, amely különleges holografikus hatást kelt. A vibráló fényű PALLE gyertyákkal kombinálva különlegesen szépen mutatkozik meg színes narancs, rózsaszín és zöld fényt szóró hatása. 

Two battery lamps on an end table

A lakás legsötétebb sarkaiba is csempészhetsz egy kis fényt. Alakíts ki egy otthonos kis sarkot a nyárias MAIGULL pléddel és az életteli TUSENFRYD díszpárnával.

Armchair with throw and cushion in bright colours

Egészítsd ki a dekorációt a szoborszerű MAGNUS vázával, amely fémes színével és organikus formáival minden berendezést megszépít.

Two mini fans and metal vase beside an artificial plant

A Nordic Mood kollekció termékei különleges helyen lesznek kiállítva az üzleteinkben, hogy téged inspirálhassunk - így bemutatjuk, ahogyan a termékek kiegészíthetik egymást.

 

Tények a Nordic Moodról

Évente négyszer egy csapat szakértőnk egyenként összeválogatja a temékeket egy trendi kollekcióhoz, amelyet Nordic Moodnak neveztünk el.

 

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül