Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Hét | Akár 60% kedvezmény

Teamécsestartó fahasábok és bogyós gallyak előtt és aranyszínű lámpás izzósorral és fenyőtobozokkal megtöltve

Klasszikus karácsony a Cosy Tradition trenddel

Az idei karácsonyi szezonban a JYSK  két új trendet mutat be: a családi fészek melegét és nyugalmát megtestesítő Cosy Traditiont és a természet és a nyers, erőteljes skandináv táj által ihletett Glacial Escape trendet. Ebben a blogbejegyzésben a Cosy Tradition klasszikus karácsonyi motívumai és piros, sötétvörös és barna színei hívnak téged egy inspiráló kalandra.

Üveg teamécsestartók fémtálcán mini karácsonyfával és fenyőtobozokkal

A Cosy Tradition középpontjában az ünnephez kapcsolódó szokások és emlékek állnak. Az egyik legszebb és legelterjedtebb ünnepi hagyomány az adventi koszorú feldíszítése, amelyen minden adventi vasárnapon meggyújtunk egy gyertyát. Ezt a karácsonyi visszaszámlálást a gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezik. Az ODEN LED-es gyertyák időzítővel rendelkeznek, amelynek köszönhetően mindennap 6 óráig égnek és 18 óráig vannak kikapcsolva, így nem kell aggódni, ha esetleg elfelejtetted őket kikapcsolni. Bónusz: így nincsen gyertyahamu vagy lecsorgó viasz.

Adventi koszorú időzítős LED-es gyertyákkal

A gyerekek a karácsonyi zoknikat is biztosan szeretni fogják. A karácsonyi angyalkák vagy a Télapó segítői minden éjszaka megtölthetik a zoknikat édességekkel vagy apró ajándékokkal. Akaszd őket ruhafogasra vagy egy izzósorral díszített dekorlétrára.

Piros és zöld karácsonyi zoknik dekorlétrán

Az ajándékokat persze szép csomagolópapírba érdemes csomagolni. A JYSK-nél FSC-minősítésű papírt és 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült csomagolópapírt is találhatsz, így egyszerűen juthatsz helyes döntésre.

Csomagolópapírok és karácsonyi ajándékok kosárban

Egészítsd ki egyszerűen az állandó dekorációt az év legvarázslatosabb hónapjára. Cseréld ki az év többi részében használt díszpárnáidat évszakhoz illő darabokkal, mint például a vintage hatású KIMBERLIT vagy az időtlen KORNSTEN, és tegyél egy kedves manót a kanapé sarkába vagy a folyosón a padra.

Pad díszpárnával, pléddel és manóval. A földön a pad előtt kerek szőnyegen bordó díszpárna

A Cosy Tradition trend meleg, kényelmes hangulatot kelt az otthonodban és egy kis kedves, gyermeki derűt visz az ünnepi dekorációba.

Zöld üvegváza megtöltve piros és zöld karácsonyi díszekkel díszített mesterséges gallyakkal és fenyőtobozokkal, mellette karácsonyi figura

Fedezd fel a modern Glacial Escape trendet is. Kattints ide!
 

Tudjon meg többet

A beszerző kedvenc függönyei

Az év színe

A legjobb Valentin-napi ötleteink otthonra

Várd a tavaszt nyugalmat árasztó kékeszöld árnyalatokkal

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.