Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Memory habszivacs párnán alvó nő a hálószobában

Párnák nyakfájás ellen

A legjobb párnák nyakfájás ellen

A nyakfájással már mindenki találkozott élete során és ennek több oka is lehet. Helytelen testhelyzet munka közben, rossz testtartás, huzat vagy helytelen alvási pozíció. Lehet, hogy egy új párnával meg is tudsz tőle szabadulni. Legyen bármi a kiváltó ok, a nyaki fájdalom rendkívül zavaró és további fejfájáshoz vagy migrén kialakulásához is vezethet.

Párna tippek

A párnádnak mindig megfelelő alátámasztást kell nyújtania, az alvási pozíciódtól függetlenül. Ha nyakfájdalom nélkül és teljesen kipihenten ébredsz reggel, akkor a párnád megfelelő számodra. De ha fejfájással vagy nyakfájással ébredsz, akkor könnyen lehet, hogy nem a megfelelő párnát választottad.

3 tipp a megfelelő párna kiválasztásához:

  1. Az első és legfontosabb dolog, hogy a hát és a nyak semleges helyzetben legyen. Ez azt jelenti, hogy a nyak helyzete természetesen kövesse a gerinc vonalát. Ez minden testhelyzetben ugyanaz, állva, ülve vagy fekve. Ha a nyak nem megfelelő helyzetben van, akkor feszülni fog.
  2. Milyen testhelyzetben alszol? Fontos, hogy tisztában légy a saját preferált alvási testhelyzeteddel, ennek ugyanis döntő szerepe van a megfelelő párna kiválasztásában. Ezen a linken további tanácsokat találsz a különböző testhelyzetekhez megfelelő párnákról.
  3. Legyen több párnád, amiből választani tudsz. Még ha új párnára is van szükséged, a régit azért még nem kell kidobni. Ha új pozíciót találsz kényelmesnek az elalváshoz, akkor jól jöhet, ha van több párnád, ami megfelel az adott testhelyzethez.

A habszivacs vagy latex párnák csökkentik a feszültséget

Leegyszerűsítve 4-féle párnatöltet létezik: pehely, vagy pehely/toll, poliészter, habszivacs és latex töltet. Mindegyik típusnak megvan a maga előnye. A párnák különböző tölteteiről itt olvashatsz többet.

Ha nyakfájástól szenvedsz, akkor a habszivacs vagy latex párna lesz neked a legjobb választás. A memória habszivacs párnák különösen jók a nyakfájás enyhítésére. Ezek a párnák nagyszerű alátámasztást nyújtanak és felveszik a nyak formáját. Ha ilyen problémád van, akkor érdemes megnézned Wellpur párnáinkat.

Speciális memóriahabos WELLPUR párnák ágyon hálószobában

Tudjon meg többet

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

Hogyan gondoskodj a paplanodról

Hogyan gondoskodj a paplanodról