Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Pad szögletes párnával és steppeld pléddel kis szekrény előtt dekorációval

A JYSK új Nordic Mood kollekciója a régmúlt idők emlékét őrzi

A JYSK új Nordic Mood kollekciójának alaphangulatát az égetett színek és a rusztikus, ókori emlékeket idéző felületek határozzák meg.

"A legújabb Nordic Mood kollekcióban a régmúlt sajátos formáit és csodaszép színeit igyekeztünk kiemelni egy kis modern csavarral, hogy a termékek illeszkedjenek egy mai modern otthonba" - mondja Tina Nymann, a JYSK kategóriabeszerzője.

Jó példa erre a SVERRE váza: az ókori kerámiák által ihletett forma, rusztikus felület és elegáns terrakotta szín új életet lehet a nappaliba.

Terracotta vase, tray, and candlestick


A kávét vagy vacsorát öröm az ASKE tálcán felszolgálni. Szép, égetett színével és nyers kidolgozásával elegáns, dekoratív dísze a dohányzóasztalnak. 

Nézd meg a csodaszép színekben kapható, egyedi fúvott üveg ANDERS poharakat és mondd, hogy nem emlékeztetnek a vidám 60-as évekre. Egymásba illeszthetők és mosogaógépben is moshatók: ennél már tényleg nem lehet egyszerűbb.

 

Small cabinet with hand-blown glass cups and candlestick and tray in the background

 

A szemet gyönyörködtető KAPRIFOL párna szépen kiemeli ezeket a színeket, ami a csodás VALMUE steppelt pléd mellett is látható. Szép sárga színével szinte megkoronázza at új Nordic Mood kollekciót.

Bench with rectangle cushion and quilted throw


A kollekció termékei 2020. július 14.-étől kaphatók a JYSK.hu-n, a JYSK üzletekben pedig legkésőbb 2020. augusztus 5.-étől lesznek kiállítva.

Tények a Nordic Moodról

Évente négyszer egy csapat szakértőnk egyenként összeválogatja a temékeket egy trendi kollekcióhoz, amelyet Nordic Moodnak neveztünk el. A Nordic Mood kollekció termékei különleges helyen lesznek kiállítva az üzleteinkben, hogy téged inspirálhassunk - így bemutatjuk, ahogyan a termékek kiegészíthetik egymást.

 

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül