Keményfa és teakfa kerti bútor szettek étkezéshez

A klasszikus keményfa kerti bútorok gyönyörűek és időtlen megjelenésűek, természetes natúr vagy barna színükkel minden kertben és teraszon jól mutatnak. A JYSK-nél különféle méretű és stílusú keményfából készült kerti étkezőbútorok széles választékát találja. Teakfából, eukaliptuszból és akácfából készült modelleket is kínálunk. A keményfa egy minőségi, robusztus anyag, ellenáll a hidegnek, azonban a nedvességtől és a penészedéstől óvni kell. Ezen kívül fontos, hogy rendszeresen kezeljük keményfa ápoló olajjal, hogy a fa sokáig megőrizze szépségét és tartósságát. A JYSK fából készült kerti bútorainak túlnyomó többsége FSC® minősített fából készül, ami azt jelenti, hogy a fa fenntartható erdőgazdálkodásból származik (FSC® N001715). Kerek, négyszögletű, kicsi és nagy, vagy akár kinyitható keményfa asztalok közül válogathat, amelyeket rakásolható vagy állítható és összecsukható székekkel együtt is megvásárolhat. Nálunk biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő keményfa kerti szettet.

0 termékek

Keményfa kerti bútorok ápolása és karbantartása

Egy minőségi keményfa kerti bútor szett megfelelő karbantartás és ápolás mellett hosszú ideig gyönyörűen fog mutatni a teraszon vagy a kertben. Ehhez az alábbiakat szükséges betartani:

  • A nyári szezon legelején, közepén és a végén is érdemes faápoló olajjal kezelni. Ehhez részletes útmutatót és videót is találsz ide kattintva.
  • Óvni kell a gyakori megázástól, folyamatos nedvesedéstől
  • Télen száraz és jól szellőző, de nem túl meleg helyen szükséges tárolni, hogy megóvjuk a penészedéstől és korhadástól. Műanyaggal nem ajánlott letakarni, mert akkor nem tud megfelelően szellőzni, és ezáltal gombásodásnak vagy penészedésnek indulhat.

A keményfa kerti bútorok karbantartásáról ide kattintva olvashatsz még bővebben.

FSC®-minősített kerti bútorok

A JYSK keményfa kerti bútorai rendelkeznek FSC® minősítéssel (FSC® N001715). Az FSC® minősítés a biztosítéka a felelősségtudatos fakitermelésnek és a helyi lakosság és élővilág életkörülményeinek javításának a világ legszegényebb országaiban. FSC® minősített bútor vásárlásával ön is hozzájárul a világ erdeinek védelméhez.