Székpárna állítható és dönthető kerti székhez

Újítsa meg állítható kerti székeinek megjelenését egy stílusos székpárnával, ami nem csak feldobja a bútorszett összképét, hanem lényegesen kényelmesebbé teszi a székekben való hosszabb ücsörgést egy kiadós nyári grillvacsora után. A JYSK választékában számos különböző színű és mintájú, szivacs töltetű és szövet huzatos kerti párna elérhető dönthető háttámlájú székekhez. Kínálatunkban egyszerűen megtalálhatja az Ön igényeihez és ízléséhez illő kerti párnákat, akár kék-fehér csíkos, levél mintás, vagy inkább egyszínű, szürke, barna vagy bézs darabokat szeretne. A párnák praktikus megkötővel is rendelkeznek, így rögzíthetőek a kerti székhez. Óvja meg párnáit az időjárás viszontagságaitól, és használaton kívül tartsa őket kerti tároló ládában - így kevésbé koszolódnak, és a hirtelen kialakuló nyári záporok sem tesznek bennük kárt.

Dőljön hátra és pihenjen kényelemben

Egy kényelmes székpárnával felszerelt állítható háttámlájú kerti székben nem csak étkezni tud kényelmesen, hanem pihenni is ebéd után. A kifejezetten dönthető székekhez készült kerti párna a szék ülését és háttámláját is kipárnázza, és kialakításának köszönhetően alkalmazkodik a szék pozíciójához. A párnát a rávarrt megkötők segítségével könnyedén rögzíteni tudja a székhez, így nem fog lecsúszni és elmozdulni.
Az állítható székekhez készült kerti párnák általában nagy méretűek, így a használaton kívüli kényelmes tárolásukhoz érdemes kerti tároló ládát vásárolni - ide kattintva megtekintheti párnatároló választékunkat.