A jövő a gyerekeké

Ez természetesen mindig is igaz volt. Az olyan gyerekeknek viszont, akiknek nem élnek a szülei, vagy valamilyen súlyos okból nem nevelkedhetnek a vérszerinti családjuk körében, sajnos nem olyan fényesek a kilátásaik, mint szerencsésebb társaiknak. 
Minden gyerek életében a szülő jelenti a legfontosabb támaszt, a család adja meg azt a biztonságos közeget, melyre mindenkinek szüksége van.

1% kids

Az SOS Gyermekfalu alapítvány fő célkitűzése, hogy a gyermekfalvakban élő szomorú sorsú gyerekeknek a család megteremtésével minden esélyt megadjon a boldog jövőhöz. Hiszen leginkább a gyermekkori alapoktól függ, hogy valaki kiegyensúlyozott, a világban jól boldoguló, vagy kilátástalan sorsú, kiszolgáltatott felnőtté válik. Kisgyermekkorban még egy sok-sok hátránnyal induló gyerek is megmenthető, ha egy új család szeretetteljes védelmében, jó példát látva nő fel.

Magyarországon közel 300 gyermek és fiatal él az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványának védőszárnyai alatt, akiknek így szeretetben, családi körben telhet a gyermekkoruk. A hátrányok nélküli életkezdéshez azonban a gondoskodó
családon felül is rengeteg dologra van szükség. Adója 1%-ával Ön is tehet a SOS Gyermekfalvakban élőkért.

SOS banner