Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
LED világító fa a ház előtt télen

Útmutató beltéri és kültéri karácsonyi fények kiválasztásához

A téli hónapok korai sötétedését egy karácsonyi fény elbűvölő ragyogásánál semmi sem ellensúlyozza jobban. A szobákat barátságos melegséggel megtöltő beltéri fénydíszektől kezdve a varázslatos hangulatú kültéri fényekig bezárólag ezek az ünnepi dekorációk minden helyet egy csapásra átalakítanak és örömteli meghittséget teremtenek otthonodba. Olvasd el útmutatónkat, amelyben minden fajta karácsonyi fénydísz jellemzőit és előnyeit felsoroljuk, hogy segítsünk neked kiválasztani a megfelelő dekorációt, amellyel megteremtheted otthonodban a tökéletes ünnepi atmoszférát.

Melyik karácsonyi fénydíszt válaszd?

Sokféle különböző beltéri és kültéri karácsonyi fény elérhető télen, de egy tulajdonságuk közös: Kellemes, meghittséget sugárzó fénnyel ragyogják be az otthonod. A megfelelő fény kiválasztásánál az elsődleges szempont saját ízlésed, illetve hogy milyen és mekkora területet szeretnél díszíteni.

Az alábbi típusú karácsonyi fények közül válogathatsz: 

Még mielőtt eldöntenéd, hogy milyen ünnepi fénydíszt szeretnél, fontos hogy különbséget tegyél a beltéri és a kültéri díszek között. Nem minden karácsonyi fény tudja kiállni a kültéri megpróbáltatásokat, és nem mindegyik használható beltéren. Kiválasztás és vásárlás előtt mindenképpen ellenőrizd, hogy a termék használható-e kültéren – ha bármilyen kétség merülne fel benned, bármikor ellátogathatsz egy JYSK áruházba és kérhetsz útmutatást egy kollégánktól. Természetesen a különféle karácsonyi fények más és más előnyökkel bírnak. A legfontosabb szemponton kívül - hogy megtaláld az otthonodhoz és saját stílusodhoz tökéletesen illő dekorációt – mindenképpen érdemes figyelembe venned még néhány egyéb dolgot is. Ezekről a következő részekben többet megtudhatsz.

Kültéri fénydíszek Karácsonyra és télre 

A csodálatos és sokoldalúan felhasználható fényfüzérek az ünnepi dekorációk névtelen hősei. Kialakításuk miatt rugalmasan felhasználhatóak szinte bárhol, feltekerhetőek a kertben a fákra és a bokrokra vagy a lépcső korlátjára, rögzíthetőek a ház homlokzatára, az elhelyezésnek csak a képzeleted szab határt. A LED világító fák megtöltik a kerted hívogató, ünnepélyes ragyogással. Választhatsz különböző formák, magasságok és stílusok közül: Néhány típus valódi fának tűnik, míg másoknak inkább meseszerű, bájos megjelenése van. A LED világító fák praktikus, kényelmes megoldást nyújtanak a kültéri világításhoz - egy világító fát egyszerűen felállíthatsz és bedughatod a vezetéket, anélkül, hogy fel kéne másznod egy létrára és időt kellene töltened a gondos rögzítéssel, ahogy azt egy fényfüzér esetében tennéd.

Meghitt hangulatot teremtő fényfüzérek és dekoratív fények

Ragyogó és varázslatos LED világító fák

Beltéri karácsonyi fények

Amikor a beltéri karácsonyi fények kiválasztására kerül a sor, számos különböző lehetőség közül választhatsz, amelyek biztosan jókedvre derítenek és ünnepi hangulatba hoznak. A különböző, ünnepi terítéket feldobó, csillogó aranyszínű fényektől kezdve az otthonod rejtett kis zugait szívmelengető fénnyel beragyogó karácsonyi csillagokig és hagyományos gyertyaívekig minden alkalomhoz és ízléshez találsz számos opciót. Az igazi karácsonyi hangulat megteremtéséhez helyezz el minden helyiségben valamilyen világító díszt - akár csak egy karácsonyi csillagot a nappalid ablakába, egy gyertyaívet a konyhád ablakpárkányára, vagy egy kis LED világító fát az előszobád komódjára - az ilyen apróságok összességében nagy hatással vannak otthonod ünnepi megjelenésére. 

Dekoratív fényfüzérek

Hangulatos karácsonyi dekorációk

Mit érdemes még figyelembe venned a karácsonyi dekoráláskor? 

A beltéri és a kültéri karácsonyi fények esetén érdemes figyelembe venni, hogy általában kevesebb áramot fogyasztanak, mint amennyire gondolnál – természetesen a fogyasztás a különböző fénytípusok és az egyes termékek esetében eltérő. Az egyes karácsonyi fények energiafogyasztására vonatkozó pontos információkért nézd meg a termék oldalán található részletes adatokat. Itt meg tudod nézni a termék fogyasztását időzítő funkció használata mellett. Természetesen JYSK áruházaink munkatársai mindig készséggel rendelkezésedre állnak, amennyiben  további információra vagy tanácsra lenne szükséged a karácsonyi fényeink energiafogyasztásával kapcsolatban.

Az időzítő funkció használatával nem kell aggódnod a fogyasztás miatt

A beltéri és kültéri karácsonyi fények fogyasztása könnyedén csökkenthető, mert számos karácsonyi fényünk rendelkezik időzítő funkcióval, aminek a használata mellett adott időintervallumokban a fénydísz automatikusan ki-be kapcsol. Ezzel a praktikus funkcióval úgy tudsz gyönyörködni a karácsonyi fényeidben minden nap, hogy közben nem kell aggódonod a lekapcsolásuk és az energiafogyasztásuk miatt.

Elemmel működő karácsonyi fények

Némelyik karácsonyi fényünk elemekkel működik, így nincs szükség hozzá konnektorra és hálózati kábelre. Az elemmel működő karácsonyi fények nagy előnye, hogy rugalmasan felhasználhatóak, mert elhelyezhetőek gyakorlatilag bárhol. Az egyes termékek oldalain a részletes leírásnál meg tudod nézni, hogy az adott karácsonyi fény elemmel működik-e, vagy pedig hálózatról működik.

Kisméretű LED világító fa karácsonyi dísz
Nagy méretű LED világító fa kint a ház előtt
Közepes méretű LED világító fa karácsonyi dísz

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül