Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Mesterséges növények a karácsonyi dekorációdhoz

Műnövények a karácsonyi dekorációdhoz

Képzeld el, milyen érzés lenne belépni egy házba, ahol nincsen semmilyen növény. Biztosan feltűnne, hogy hiányzik valami! A növények életet és frissességet hoznak bármilyen otthonba - bár vannak, akiknek az időbeosztásába nem fér bele a növények gondozása. Ha sokat utazol vagy egyszerűen csak nem vagy az a hobbikertész típus, a JYSK mesterséges növényei segíthetnek: megszólalásig hasonlítanak az igaziakra, és nem pusztulnak el, ha elfelejted öntözni őket vagy túl kevés fényt kapnak. Már a karácsonyra készen érkeznek az otthonodba, és némelyiken beépített égők is vannak - az égősor-zsinórokkal sem kell bajlódni.


A világító növények még apró, dekoratív kis hangulatlámpaként is használható, plédául a nappaliban. Használd a sötét sarkokban vagy az ablakpárkányon, egy elegáns karácsonyi hatásért.

 

A műnövények a házban és a ház körül, például a kertben vagy a teraszon is jól mutatnak - és nem kell aggódnod a megbarnuló levelek, a kiszáradás vagy a kártevők miatt. 


Egy műfenyő örökké tart

Egy mesterséges karácsonyfa csodásan mutat a nappalidban, és sok előnye van a valódi fenyővel szemben:

1. Egy műfenyő nem hullatja tele a nappalit fenyőtűvel

A műfenyő tűi mindig a helyükön maradnak. A valódi fákkal ellentétben a műfa egész decemberben feldíszítve állhat a nappalidban, és nem kell azért aggódni, hogy túl korán kiszárad, megkopaszodik és telehullatja tűkkel a szőnyeget.

2. A műfenyő olcsó és minden évben pénzt takarít meg a családnak

Soha többé nem kell karácsonyfát vásárolni. A műfa minden évben újra felhasználható - nem kell többé azon idegeskedni, hogy vajon lehet-e kapni a megfelelő méretű fát a nappaliba, hiszen a tökéletes fa máris ott vár a pincében, a sufniban vagy a padláson, az ünnep főszerepére készen.

3. A műfenyő ugyanolyan szép, mint a valódi - talán még szebb is...

Ha karácsonyfát vásárolsz, nem is olyan könnyű megtalálni a megfelelő fát: az egyik görbe, a másik teteje kettérepedt, a harmadikon az ágak túl közel állnak egymáshoz, vagy éppen túl távol. Egy 3D műfenyő megspórolja ezt az idegtépő válogatást: mindegyik műfa gondosan úgy lett megtervezve, hogy mutatós és könnyen díszíthető legyen.


Van még a műfenyőknek olyan jó tulajdonsága, amiről mi megfeledkeztünk? Mondd el nekünk egy hozzászólásban! Boldog Karácsonyt!

Tudjon meg többet

10 módszer amivel világosabbá tehetsz egy sötét szobát

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Útmutató beltéri és kültéri karácsonyi fények kiválasztásához

Újítsd meg az otthonod függönyökkel