Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Mesterséges növények a karácsonyi dekorációdhoz

Műnövények a karácsonyi dekorációdhoz

Képzeld el, milyen érzés lenne belépni egy házba, ahol nincsen semmilyen növény. Biztosan feltűnne, hogy hiányzik valami! A növények életet és frissességet hoznak bármilyen otthonba - bár vannak, akiknek az időbeosztásába nem fér bele a növények gondozása. Ha sokat utazol vagy egyszerűen csak nem vagy az a hobbikertész típus, a JYSK mesterséges növényei segíthetnek: megszólalásig hasonlítanak az igaziakra, és nem pusztulnak el, ha elfelejted öntözni őket vagy túl kevés fényt kapnak. Már a karácsonyra készen érkeznek az otthonodba, és némelyiken beépített égők is vannak - az égősor-zsinórokkal sem kell bajlódni.


A világító növények még apró, dekoratív kis hangulatlámpaként is használható, plédául a nappaliban. Használd a sötét sarkokban vagy az ablakpárkányon, egy elegáns karácsonyi hatásért.

 

A műnövények a házban és a ház körül, például a kertben vagy a teraszon is jól mutatnak - és nem kell aggódnod a megbarnuló levelek, a kiszáradás vagy a kártevők miatt. 


Egy műfenyő örökké tart

Egy mesterséges karácsonyfa csodásan mutat a nappalidban, és sok előnye van a valódi fenyővel szemben:

1. Egy műfenyő nem hullatja tele a nappalit fenyőtűvel

A műfenyő tűi mindig a helyükön maradnak. A valódi fákkal ellentétben a műfa egész decemberben feldíszítve állhat a nappalidban, és nem kell azért aggódni, hogy túl korán kiszárad, megkopaszodik és telehullatja tűkkel a szőnyeget.

2. A műfenyő olcsó és minden évben pénzt takarít meg a családnak

Soha többé nem kell karácsonyfát vásárolni. A műfa minden évben újra felhasználható - nem kell többé azon idegeskedni, hogy vajon lehet-e kapni a megfelelő méretű fát a nappaliba, hiszen a tökéletes fa máris ott vár a pincében, a sufniban vagy a padláson, az ünnep főszerepére készen.

3. A műfenyő ugyanolyan szép, mint a valódi - talán még szebb is...

Ha karácsonyfát vásárolsz, nem is olyan könnyű megtalálni a megfelelő fát: az egyik görbe, a másik teteje kettérepedt, a harmadikon az ágak túl közel állnak egymáshoz, vagy éppen túl távol. Egy 3D műfenyő megspórolja ezt az idegtépő válogatást: mindegyik műfa gondosan úgy lett megtervezve, hogy mutatós és könnyen díszíthető legyen.


Van még a műfenyőknek olyan jó tulajdonsága, amiről mi megfeledkeztünk? Mondd el nekünk egy hozzászólásban! Boldog Karácsonyt!

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül