Baba és gyerek párnák

Az alvás rendkívül fontos a gyermekek megfelelő fejlődéséhez és pihenéséhez, ehhez pedig egy kényelmes párna elengedhetetlen kellék. Sok mindenen múlhat, hogy egy kisgyermeknek milyen párnára van szüksége, például a gyerek életkorán és alvási testhelyzetén. A JYSK-nél különböző méretű és magasságú gyerek párnák széles választékát kínáljuk, kedvező árakon. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

3 termékek
  3 termékek

  Párnák - Baba/Junior

  Párna JUN 200g TRONFJELLET 50x60
  3500 Ft/db
  6490 /db
  Megtakarítás 46%
  plus
  A készlet erejéig
  Csak az áruházban

  Biztosítsa gyermeke édes álmát junior párnáinkkal

  Akárcsak a felnőttek, a gyermekek is alváskor gyűjtenek energiát a következő napi tevékenységekhez. Ilyen fiatal korban pedig sok a világban a tanulni- és felfedeznivaló, így aztán különösen fontos, hogy a gyermek minőségi párnán aludjon.

  A JYSK kínálatában a pehely-toll, illetve poliészter töltetű ifjúsági párnák mellett emlékező habszivacsból készülő WellPur modellek is szerepelnek. Ezenkívül natúr és poliészter töltetű babapárnákat is kínálunk.

  A JYSK ifjúsági párnái antiallergének, és Öko-Tex egészségügyi és környezetvédelmi címkével rendelkeznek. Emellett valamennyi párnánk mosható géppel, így egyszerűen megszabadulhat a poratkáktól és a felhalmozódó szennyeződéstől.

  Az ifjúsági párna mellett egy minőségi paplan is szükséges ahhoz, hogy gyermeke álma a lehető legpihentetőbb legyen.