Baba és gyerek párnák

Az alvás rendkívül fontos a gyermekek megfelelő fejlődéséhez és pihenéséhez, ehhez pedig egy kényelmes párna elengedhetetlen kellék. Sok mindenen múlhat, hogy egy kisgyermeknek milyen párnára van szüksége, például a gyerek életkorán és alvási testhelyzetén. A JYSK-nél különböző méretű és magasságú gyerek párnák széles választékát kínáljuk, megfizethető árakon.

2 termékek
  2 termékek

  Biztosítsa gyermeke édes álmát junior párnáinkkal

  Akárcsak a felnőttek, a gyermekek is alváskor gyűjtenek energiát a következő napi tevékenységekhez. Ilyen fiatal korban pedig sok a világban a tanulni- és felfedeznivaló, így aztán különösen fontos, hogy a gyermek minőségi párnán aludjon.

  A JYSK kínálatában poliészter töltetű baba és gyermek párnák mellett változtatható magasságú memória habszivacsból készült WELLPUR modellek is szerepelnek.

  A JYSK által forgalmazott baba és gyermek párnák rendelkeznek OEKO-TEX® tanúsítvánnyal. Az OEKO-TEX® a világ vezető egészség-és környezetkímélő textilmárkája. A márka tanúsítványának jele garantálja a JYSK és a vásárló számára, hogy a termék nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek ismereteink szerint ártalmasak lehetnek az egészségre.

  A gyerekpárna mellett egy minőségi gyerekpaplan is szükséges ahhoz, hogy gyermeke álma a lehető legpihentetőbb legyen.