Függönykarnisok minden helyiségbe

Egészítse ki új függönyét egy hozzáillő dekoratív függönykarnissal vagy függönyrúddal. A megfelelő karnis kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy annak stílusa, színe és anyaga illeszkedjen az otthona már meglévő berendezéseihez, összhangot teremtve a helyiségben. A JYSK-nél függönyrudak széles választékát találja különböző klasszikus színekben, mint például fehér, fekete, ezüst és acél, így könnyen megtalálhatja a függönyéhez illő és igényeinek megfelelő darabot. A szín- és anyagválaszték mellett a függönyrudak stílusai között is válogathat: legyen szó letisztultabb, minimalista gömbvégekről, vagy épp dekoratívabb darabokról. Ha kiválasztotta új függönykarnisát, a függönykarikákról vagy -csipeszekről se feledkezzen meg! Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

15 termékek
  15 termékek

  A megfelelő függönykarnis kiválasztása

  Új függönykarnisa kiválasztása előtt fontos végiggondolnia néhány szempontot:

  • Pontosan hová kerül majd a karnis? Milyen a helyiség stílusa és dekorációja? - Ez segíthet eldönteni a karnis színét, anyagát és stílusát.
  • Mekkora az ablak mérete? - Egy, az ablaknál szélesebb karnis segíthet az ablak optikai megnövelésében. Ráadásul azt is lehetővé teszi, hogy napközben teljesen ki tudja húzni a függönyt anélkül, hogy az részben takarná az ablakot.
  • Milyen vastagságú és súlyú függönyhöz vásárol karnist? Szeretne majd dupla függönyt most vagy a későbbiekben? - Ha ugyanis párosítani szeretne egy vékonyabb, fényáteresztő és egy vastagabb sötétítő függönyt, akkor dupla karnisra lesz szükség. A függönyök rétegezéséről itt olvashat többet.