Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Hét | Akár 50% kedvezmény


VÁSÁR | Akár 65% kedvezmény!

Kattintson ide

Inspiráló tároló ötletek

00:20 - Inspiráló ötletek, hogy rendezettebbé tegye otthonát, fonott tárolókosarakkal, polcokkal, cipősszekrényekkel és padokkal.

Ártalmas anyagoktól mentes

00:38 - Vásárlóink egészsége a legfontosabb a JYSK-nek. Ezért találja meg termékeink széles választékán az OEKO-TEX szabvány cimkéjét.

SCANDINAVIAN SENSE

00:51 - A SCANDINAVIAN SENSE termékekkel a kiváló minőséget, ízléses mintákat és a terméset és a emberek iránti tiszteletet választja.

FSC-minősítésű bútorok

00:54 - Az FSC célja a felelős erdőgazdálkodás népszerűsítése világszerte.

A JYSK története

01:48 - Mióta 1979-en megnyílt a eső JYSK üzlet, a skandináv gyökereink álltak a stílusunk és üzleti módszereink középpontjában.

Bájos karácsonyi díszek

00:30 - A ház ünnepi díszbe öltöztetését kezdje a bejáratnál. Kombinálja az állandó dekorációt csillagokkal, gömbökkel és más díszekkel.

Miért jó a kontinentális ágy?

02:19 - A kontinentális ágy egy elegáns és kényelmes választás a hálószobába, amelyen minden reggel frissen és kipihenten ébredhetünk.

Természet ihlette választék

00:20 - Zöld vázák, velúr székek és matt fekete fém asztalok - ezekkel a termékekkel találkozhat a JYSK-ben ebben a szezonban.

Hozzon létre egy bohém teret

00:20 - A mintás díszpárnák, arany gyertyatartók, rózsaszín zsúrkocsik és a kényelmes fotelek játékos légkört teremtenek otthonában.

Fedezze fel az űrt

00:20 - Szürke kanapék, fekete könyvespolcok, fényes vázák és letisztult megjelenésű gyertyatartók high-tech hangulatot teremtenek.

Őszi trendek a JYSK-ben

00:22 - Új választékunkban megtalálhatók a vázák, plédek és kosarak zöld és barna színekben természetes anyagokból.

Készüljön fel a nyárra

00:30 - Dőljön hátra egy kényelmes székben a teraszon, vagy reggelizzen az asztalnál az erkélyen.