Kosár

A kosara üres

Koronavírussal kapcsolatos információk

Az online vásárlás átmenetileg szünetel

A koronavírus következtében kialakult helyzet miatt a JYSK online megrendeléseinek száma nagymértékben megnövekedett, ezért a központi raktárban dolgozó munkatársainknak nehézségeket okoz a kiszállítások teljesítése.

Sajnos ilyen rövid idő alatt ekkora kapacitásnövekedést, a koronavírus terjedésének és a fertőzés kockázatának csökkentése érdekében kidolgozott iránymutatások betartása mellett nem tudnak munkatársaink biztonságosan kezelni.

Ez azt jelenti, hogy megnőtt a szállítási határidő, és mivel nem akarunk csalódást okozni vásárlóinknak, úgy döntöttünk, hogy ideiglenesen szüneteltetjük az online vásárlás lehetőségét, amíg fel tudjuk dolgozni az eddig beérkezett megrendelések nagy részét.

Megígérjük, hogy a lehető leggyorsabban kiszállítjuk az összes jelenlegi megrendelést és örömmel várjuk vissza amint újra megnyitjuk webshopunkat a JYSK.hu-n.

Áruházaink továbbra is nyitva tartanak. Részleteket alább olvashat. Nyitvatatásunkat pedig itt találja

https://jysk.hu/aruhazak

 

Click & Collect már házhozszállítással is

A Click & Collect, azaz a „Foglalja le online, vegye át az áruházban” szolgáltatásunk immár házhozszállítással is kérhető díj ellenében

Elég csak online összekészíteni a kiválasztott termékeket, válassza ki az Önhöz legközelebbi áruházat, és kollégáink házhoz viszik a vásárolt termékeket. Hogyan is érhető el ez az új lehetőség? Az erre vonatkozó igényét a honlapunkon kiválasztott termékek kosárba helyezése után a személyes adatok megadásánál jelezheti kollégáink számára, ahol „Keresztnév” mezőbe írja be, hogy „kiszállítást kérek” majd a Vezetéknévnél adja meg a teljes nevét. A telefonszám illetve az email cím megadása után fejezze be a rendelést a megerősítéssel. Ezek után kollégáink minden esetben a lehető legrövidebb időn belül telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot, ahol egyeztetik Önnel a kiszállítás várható időpontját, felveszik a szállítási címet, illetve tájékoztatják a kiszállítás várható díjáról.

A kiszállításhoz Önnek nem kell elhagynia otthona biztonságát, kollégáink házhoz szállítják Click & Collect rendelését.

A szolgáltatás a következő feltételekkel vehető igénybe:

•       A termékek vételárát a kiszállítás után kell kifizetni kollégáink számára

•       Csak és kizárólag bankkártyával fizethető. Készpénzt kollégáink nem tudnak elfogadni

•       Csak olyan városokban tudjuk a Click & Collect foglalásokat kiszállítani, ahol JYSK áruház van. Jelenleg ezekben a városokban is csak a közigazgatási határon belül áll módunkban házhoz szállítani.

•       2 tarifája lehet a kiszállításnak. Minden esetben egyeztetünk a vásárlóval kiszállítás előtt ennek áráról. Az egyeztetett tarifa a termékek vételárához lesz elszámolva.

•       1500 Ft – Átlagos méretű termékek, mennyiségek 

•       5000 Ft – Nagyobb méretű termékek, több dobozos bútorok, matracok, kerti bútorok

•       Ajánlataink a honlapunkon látható, áruházakban elérhető készletek erejéig érvényesek

•       A kiszállítás háztól házig szól, rakodást nem tudunk vállalni a járványhelyzetre való tekintettel

További információkkal kapcsolatban keressék vevőszolgálatunkat: +36 1 701 4222 telefonszámon vagy a vevoszolgalat-hu@jysk.com címen, vagy áruházainkat.

Áruházak nyitvatartása

A JYSK-nek vásárlói és munkatársai egészsége és biztonsága a legfontosabb ezért ennek kiemelt prioritása van, és a JYSK folyamatosan figyeli és alkalmazkodik a koronavírus okozta helyzethez.

A kormány rendelkezése alapján és a koronavírus terjedésének a lehető legkisebbre csökkentése érdekében 2020.03.17. keddtől, visszavonásig minden áruházunk, egységes nyitvatartási rend szerint 8:00-15:00-ig tart majd nyitva, minden nap. Ez a nyitvatartás a hétvégékre is érvényes. (Ez alól 4 city store áruházunk kivétel, ahol 10:00-15:00 között tartunk majd nyitva. Ez a 4 áruház: Árkád, Corvin Plaza, Alle, Duna Plaza).

Az óvintézkedések betartása mellett, délelőtt is minden kedves Vásárlónk előtt nyitva vagyunk!
Click&Collect szolgáltatásunk továbbra is elérhető. Most akár házhozszállítást is kérhet.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a koronavírus következtében kialakult helyzet miatt szállítási késések várhatóak.

Áruházi vásárlás

Számunkra nagyon fontos Munkatársaink és Vásárlóink egészsége, ezért ha áruházainkban vásárolnak a következőket kérjük:
✅ Egyedül jöjjenek vásárolni.
✅ Lehetőleg bankkártyával fizessenek.
✅ Tartsanak 1-2 méter távolságot sorban állás közben is.
✅ Ügyeljenek a higiéniai előírások betartására.
✅ Legyenek türelemmel.

Minőségi kifogások, reklamációk

Minőségi kifogásaikat kérjük Vevőszolgálatunknak jelezzék a +36 1 701 4222 telefonszámon vagy a vevoszolgalat-hu@jysk.com címen, így elkerülhetik a hosszas áruházi tartózkodást.

Vevőszolgálatunk előzetesen elbírálja a minőségi kifogásokat - ezzel meggyorsítva a folyamatot - és amennyiben panasza orvoslása nem halaszthatatlan úgy dönthet úgy, hogy áruházunkat egy későbbi időpontban keresi csak fel. A szavatossági és jótállási időt természetesen ezekben az esetekben meghosszabbítjuk.

Szállítás

Alkalmazkodva a kialakult helyzethez, a 2020.04.02-ig leadott online rendelések kiszállításai az alábbiak szerint változnak:

HDT:

A házhozszállításokat mostantól csak a lakások/házak ajtajánál kézbesítjük, azokat a lakásokba kollégáink nem viszik be. A termékek a bejárti ajtó előtt kerülnek átadásra, az emeletre szállítást ez az intézkedés nem érinti. Amennyiben nem balesetveszélyes úgy továbbra is felviszi partnerünk a megrendeléseket a kívánt emeletre.

Magyar Posta:

Visszavonásig nem választható átvételi pontként egyetlen COOP/MOL átvételi pont sem.

Bármilyen kérdése merülne fel keresse vevőszolgálatunkat: 

https://jysk.hu/customer-service

Szíves megértésüket köszönjük!

Kérjük vegye figyelembe, hogy a koronavírus következtében kialakult helyzet miatt szállítási késések várhatóak.