Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
HUMAN NATURE

Engedd be az őszt új HUMAN NATURE trendünkkel

Ajándékozd meg magad egy kis őszi kikapcsolódással a JYSK HUMAN NATURE trendjével. Próbálj meg kicsit kilépni az online világból. A hangsúly a természettel való összhangon és a megnyugtató környezeten van. Így be tudjuk fogadni az őszt és könnyebben meg tudunk békélni a nyár elmúlásával. A trend a természet szépségét és különlegességét ünnepli.

Használj ki minden olyan helyet, ami lehetőséget nyújt a virágok és növények elhelyezésére. Sarkok, polcok és párkányok is szóba jöhetnek, vagy akár lógasd le a plafonról a VIRUM konzolt, így akár egy falat is kialakíthatsz két szoba között.
 


A HUMAN NATURE trend színskálájában a természetre legjellemzőbb színek tónusai keverednek amit a látóhatár ihletett, ahol a föld az éggel találkozik. A paletta őszies, és a skandináv táj gazdag színárnyalatait mutatja be az évszakok változása során.

 

 

 

 


Pár egyszerű megoldással minimalizálhatod a zsúfoltságot. Rejtsd el a dolgokat, ha nem használod őket, így nyugodt otthont teremthetsz. Itt egy lépéssel tovább mentünk és az egész konyhát szekrényekbe rejtettük. 

Kitchenette

Nem csak a színek de az anyagok is keverednek egymással. A világoskék, barna és a zöld árnyalatai nagyszerű harmóniát alkotnak, egymást tökéletesen kiegészítve az indusztriális anyagokkal. A bútorok fából, üvegből és fémből is egyaránt készülhetnek, mivel ezek jól passzolnak a már említett színvilághoz. A leegyszerűsített formák az ideálisak, így igazán központi szerepet játszhatnak a beltéri növények. 

 

 

 

 

 

 

 

HUMAN NATURE az egyike a JYSK 3 új, őszi trendjének. Dizájn csapatunk kifejezetten odafigyelt arra, hogy egymáshoz illő színeket, anyagokat, bútorokat és kiegészítőket mutasson be. Kíváncsi vagy a másik két trendre is? Itt találod őket: THE THINKER és a CREATIVE MIND

 

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül