Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Beltéri Bútor Hét - akár 50% kedvezmény!

 


Rendeljen ONLINE és vegye át termékeit valamelyik áruházunkban szállítási költség nélkül

 

Részletekért kattintson ide
Új Nordic Mood kollekció díszpárnákkal, vázával, pléddel, kaspóval, gyertyákkal és dekorációval

Az új Nordic Mood kollekció köszönti a tavaszt az otthonodban

Dátum:

Kategória: Inspiráció, Otthon

Címkék: nordic mood, Dekoráció, dekor, Lakberendezés

Ideje üdvözölni a tavaszt és a nyarat a lakásban is. A JYSK új Nordic Mood kollekciója csupa friss szín és megkapó, kreatív elem. Az üzletekben és a webshopunkban már elérhető.

A Nordic Mood kollekcióban a menta és a barack színek dominánsak, hasonlóan az INSTA EMOTIONS trendhez, amelyben szintén a feltűnő dekoráció és kreativitás állnak középpontban.

“Az új Nordic Mood kollekció élénk színű, elegáns dekorációval, finom textilekkel és kreatív ötletekkel köszönti az új évszakot, amelyekkel az otthonod bármelyik sarkát megújíthatod” - mondja Tina Nymann, a JYSK beszerzője a dekoráció kategóriában.

Az új VILLY elemmel működő LED-es lámpa például elegánsan teremti meg a megfelelő hangulatot - benn a lakásban és kint a kertben vagy az erkélyen is.

To LED batteri lamper på et sidebord


Miért is ne lehelnél új életet az otthonodba a TRULS kristályüveg piramissal, amely különleges holografikus hatást kelt. A vibráló fényű PALLE gyertyákkal kombinálva különlegesen szépen mutatkozik meg színes narancs, rózsaszín és zöld fényt szóró hatása. 

Two battery lamps on an end table

A lakás legsötétebb sarkaiba is csempészhetsz egy kis fényt. Alakíts ki egy otthonos kis sarkot a nyárias MAIGULL pléddel és az életteli TUSENFRYD díszpárnával.

Armchair with throw and cushion in bright colours

Egészítsd ki a dekorációt a szoborszerű MAGNUS vázával, amely fémes színével és organikus formáival minden berendezést megszépít.

Two mini fans and metal vase beside an artificial plant

A Nordic Mood kollekció termékei különleges helyen lesznek kiállítva az üzleteinkben, hogy téged inspirálhassunk - így bemutatjuk, ahogyan a termékek kiegészíthetik egymást.

 

Tények a Nordic Moodról

Évente négyszer egy csapat szakértőnk egyenként összeválogatja a temékeket egy trendi kollekcióhoz, amelyet Nordic Moodnak neveztünk el.