Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

A BESZÁLLÍTÓK KIVÁLASZTÁSA

JYSK minőség

JYSK minőség

A BESZÁLLÍTÓK KIVÁLASZTÁSA

A JYSK elengedhetetlennek tartja, hogy termékeink megfeleljenek normáinknak, ezért körültekintően választjuk ki beszállítóinkat. Valamennyi beszállítónknak alá kell írnia a BSCI (Business Social Compliance Initiative) irányelvein alapuló magatartási kódexünket. 

BESZÁLLÍTÓK

JYSK minőség

JYSK minőség

BESZÁLLÍTÓK

A BSCI (Business Social Compliance Initiative) képviselői a helyszínen ellenőrzik, hogy beszállítóink termelése megfelel-e a szervezet irányelveinek. Bizonyos beszállítókat a JYSK beszerzői is felkeresnek, hogy saját szemükkel győződjenek meg erről. 

MINŐSÉG-ELLENŐRZÉS

JYSK minőség

JYSK minőség

MINŐSÉG-ELLENŐRZÉS

Miután a termék megérkezik elosztóközpontunkba, a JYSK minőség-ellenőrző munkatársai újra megvizsgálják, és csak azután küldik ki áruházainkba.

KÜLSŐ TESZTELŐPARTNEREK

JYSK minőség

JYSK minőség

KÜLSŐ TESZTELŐPARTNEREK

Mindezeken túl külső partnerek bevonásával teszteljük a termékek tartósságát és biztonságosságát. Vizsgáljuk például a stabilitást és a veszélyes
anyagok jelenlétét.

VÁSÁRLÓI TERMÉKÉRTÉKELÉS

JYSK minőség

JYSK minőség

VÁSÁRLÓI TERMÉKÉRTÉKELÉS

Miután a termék elhagyja az áruházat vagy az elosztóközpontot, vásárlóink egyszerűen adhatnak visszajelzést, ha a termék minősége esetleg nem felel meg az elvárásaiknak – például az ügyfélszolgálat vagy a JYSK.hu közvetítésével.

Pia Westergreen

Compliance Specialist

Célunk az elvárások felülmúlása

A JYSK tudatában van annak, hogy vásárlóink számára termékeink minősége a legfontosabb. Nemrégiben végzett felmérésünkben arról kérdeztük vásárlóinkat, hogy mi volt számukra az elsődleges szempont, amikor a JYSK-nél vásároltak. A „megbízható termékminőség” kiemelt helyen szerepelt ezek között. Ezért súlyt fektetünk a minőség és a biztonságosság biztosítására – a beszállítók kiválasztásától kezdve egészen addig, amíg a vásárló kiválasztja és otthonában használja termékeinket.  

Pia Westergreen

Compliance Specialist

Lapraszerelt kiszerelés és egyszerűség

A felmérések eredményei szerint az is tetszik a vásárlóinknak, hogy a termékeink összeszerelése nem jár órákig tartó kicsomagolással, küszködéssel, ideg-összeroppanással. Ez nekünk is tetszik.

Miként az is, hogy a lapraszerelésnek köszönhetően alacsonyan tudjuk tartani a költségeket, és megkönnyítjük termékeink hazaszállítását.

Ezért folyamatosan dolgozunk az átfogó optimalizáláson a csomagolástól az összeszerelési útmutatóig. Ennek köszönhetően a doboz kibontása után nem telik bele hosszú idő, és kényelmesen elhelyezkedhet az új kanapén.

Havonta egy 10 000 Ft értékű JYSK ajándékkártyát sorsolunk ki.

Visa Mastercard