A BESZÁLLÍTÓK KIVÁLASZTÁSA

JYSK minőség

JYSK minőség

A BESZÁLLÍTÓK KIVÁLASZTÁSA

A JYSK elengedhetetlennek tartja, hogy termékeink megfeleljenek normáinknak, ezért körültekintően választjuk ki beszállítóinkat. Valamennyi beszállítónknak alá kell írnia a BSCI (Business Social Compliance Initiative) irányelvein alapuló magatartási kódexünket. 

BESZÁLLÍTÓK

JYSK minőség

JYSK minőség

BESZÁLLÍTÓK

A BSCI (Business Social Compliance Initiative) képviselői a helyszínen ellenőrzik, hogy beszállítóink termelése megfelel-e a szervezet irányelveinek. Bizonyos beszállítókat a JYSK beszerzői is felkeresnek, hogy saját szemükkel győződjenek meg erről. 

MINŐSÉG-ELLENŐRZÉS

JYSK minőség

JYSK minőség

MINŐSÉG-ELLENŐRZÉS

Miután a termék megérkezik elosztóközpontunkba, a JYSK minőség-ellenőrző munkatársai újra megvizsgálják, és csak azután küldik ki áruházainkba.

KÜLSŐ TESZTELŐPARTNEREK

JYSK minőség

JYSK minőség

KÜLSŐ TESZTELŐPARTNEREK

Mindezeken túl külső partnerek bevonásával teszteljük a termékek tartósságát és biztonságosságát. Vizsgáljuk például a stabilitást és a veszélyes
anyagok jelenlétét.

VÁSÁRLÓI TERMÉKÉRTÉKELÉS

JYSK minőség

JYSK minőség

VÁSÁRLÓI TERMÉKÉRTÉKELÉS

Miután a termék elhagyja az áruházat vagy az elosztóközpontot, vásárlóink egyszerűen adhatnak visszajelzést, ha a termék minősége esetleg nem felel meg az elvárásaiknak – például az ügyfélszolgálat vagy a JYSK.hu közvetítésével.

Pia Westergreen

Compliance Specialist

Célunk az elvárások felülmúlása

A JYSK tudatában van annak, hogy vásárlóink számára termékeink minősége a legfontosabb. Nemrégiben végzett felmérésünkben arról kérdeztük vásárlóinkat, hogy mi volt számukra az elsődleges szempont, amikor a JYSK-nél vásároltak. A „megbízható termékminőség” kiemelt helyen szerepelt ezek között. Ezért súlyt fektetünk a minőség és a biztonságosság biztosítására – a beszállítók kiválasztásától kezdve egészen addig, amíg a vásárló kiválasztja és otthonában használja termékeinket.  

Pia Westergreen

Compliance Specialist

Lapraszerelt kiszerelés és egyszerűség

A felmérések eredményei szerint az is tetszik a vásárlóinknak, hogy a termékeink összeszerelése nem jár órákig tartó kicsomagolással, küszködéssel, ideg-összeroppanással. Ez nekünk is tetszik.

Miként az is, hogy a lapraszerelésnek köszönhetően alacsonyan tudjuk tartani a költségeket, és megkönnyítjük termékeink hazaszállítását.

Ezért folyamatosan dolgozunk az átfogó optimalizáláson a csomagolástól az összeszerelési útmutatóig. Ennek köszönhetően a doboz kibontása után nem telik bele hosszú idő, és kényelmesen elhelyezkedhet az új kanapén.

{"items":{"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469":[{"x":0,"y":0,"width":1,"height":16},{"x":1,"y":0,"width":1,"height":16},{"x":2,"y":0,"width":1,"height":16},{"x":3,"y":0,"width":1,"height":16},{"x":4,"y":0,"width":1,"height":16},{"x":0,"y":16,"width":5,"height":12},{"x":0,"y":28,"width":5,"height":12}]},"settings":{"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469":{"always_show_resize_handle":false,"float":false,"cell_height":50,"height":0,"vertical_margin":0,"width":"5","field_id":"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469","cellHeight":50,"verticalMargin":0,"alwaysShowResizeHandle":false,"itemClass":"grid-stack-item","placeholderClass":"grid-stack-placeholder","placeholderText":"","handle":".grid-stack-item-content","handleClass":null,"auto":true,"minWidth":768,"staticGrid":false,"_class":"grid-stack-instance-3679","animate":false,"resizable":{"autoHide":true,"handles":"se"},"draggable":{"handle":".grid-stack-item-content","scroll":false,"appendTo":"body"},"disableDrag":false,"disableResize":false,"rtl":false,"removable":false,"removableOptions":{"accept":".grid-stack-item"},"removeTimeout":2000,"verticalMarginUnit":"px","cellHeightUnit":"px","disableOneColumnMode":false,"oneColumnModeClass":"grid-stack-one-column-mode","isNested":false}}}