Szállítás 790 forinttól

Gyors szállítás

Egyszerű cserelehetőség

Meghosszabbított nyitva tartás 

Részletek

Matrac 80x200 GOLD S70 Dreamzone

SKU: 3210023


Csak online
1 db: 169900 Ft

2 db: 249900 Ft

Vásárlás

Luxus minőségű megfordítható matrac 365/m² interaktív multi táska- és táskarugóval, 7 kényelmi zónával, melyek rugalmas és helyes ergonómiai támaszt nyújtanak a gerincoszlopnak. Az egyik oldalon nagy rugalmasságú, nyomáskiegyenlítő hatasú memory habszivacs betéttel, mely a test vonalát követve nyújt ideális alátámasztást, a másik oldalon pedig lélegző latex réteggel. A matrac a formázott felületnek és az oldalak nyitott szerkezetének köszönhetően jól szellőzik és hatékonyan vezeti el a nedvességet. Mosható Tencel® és vastagon steppelt huzattal. Méret: 80x200 cm.*

Méret:

Szélesség: 80 cm, Hosszúság: 200 cm, Magasság: 28 cm

Teljes magasság:

28 cm

Keménységi fokozat:

Félkemény/kemény + kemény

Matractípus:

Rugós matrac

Rugó típus:
Interaktív multitáska & táska
A táskarugók apró rugók, amiket egyenként egy szövet táska véd, hogy csökkentse a kopást és növelje a matrac tartósságát.
Rugó/m²:

365

Komfort zónák:

7

Anyag:

Sztreccs huzat

Huzatanyag:
100% Tencel
A Tencel egy természetes, cellulóz rost. Ezek a rostok azonnal felszívják a nedvességet, és a matrac belsejébe szállítják, így meggátolja a baktériumok elszaporodását.
Steppelés:

350g/m² poliészter

Kárpitozás:

30mm formázott memory habszivacs 50kg/m³ + 20mm poliéter habszivacs22kg/m³ + sisal // sisal + 20mm poliéter habszivacs 22kg/m³ + 30mm fomázott latex 55kg/m³

Szín:

Fehér

Mosás:

60°C

Környezetvédelmi és egészségügyi bizonyítvány:
Certipur, Oeko-Tex
A Certipur logó garantálja a vásárlónak, hogy a habszivacs a legszigorúbb egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi követelményeknek is megfelel._Az Oeko-Tex a világ vezető textil egészségügyi márkája. A márkajelzés biztosítja, hogy a terméket tesztelték és jóváhagyták a nemzetközi Oeko-Tex Szövetség követelményeinek megfelelően. A követelmények között szerepel, hogy a termék ne tartalmazzon olyan ismert vegyi anyagokat, amelyek az egészségre ártalmasak lehetnének.
Tulajdonságok:
Tencel, Szellőző rés
A Tencel egy természetes, cellulóz rost. Ezek a rostok azonnal felszívják a nedvességet, és a matrac belsejébe szállítják, így meggátolja a baktériumok elszaporodását.
Szavatosság:

25 év szavatosság matracra

Minden értékelés

Nincs értékelés. Legyen ön az első értékelő és 10 000 Ft értékű JYSK ajándékkártyát nyerhet.

Értékelés írása